Zalcburgo "buliams" – liaupsės už drąsų futbolą Liverpulyje

Čempionų lygos nugalėtojų titulą ginantys "Liverpool" futbolininkai iškovojo pirmą pergalę E grupėje 4:3 įveikdami "Salzburg" iš Austrijos, bet privertė pasinervinti savo gerbėjus.

Po Mohamedo Salah įvarčio "raudonieji" 36 minutę pirmavo 3:0 ir atrodė, kad kova "Anfielde" baigta. Tačiau lyg prisiminę, kad yra remiami energetinių gėrimų milžinės "Red Bull", Austrijos čempionai tarsi užsiaugino sparnus bei sugebėjo išlyginti rezultatą. Ir tik M. Salah antras tikslus smūgis neleido gimti didžiausiai vakaro sensacijai - 4:3.

Po rungtynių "Salzburg" futbolininkai buvo nusivylę, bet aikštę paliko pakeltomis galvomis.

"Dvejopi jausmai, nes tikrai viskas galėjo baigtis daug geriau. Nepelnėme taškų, bet galime didžiuotis savo pasirodymu. Manau, kad įrodėme, jos esame pasirengę žaisti Čempionų lygoje", - kalbėjo "Salzburg" saugas Dominikas Szoboszlai.

Kaip visada reikli britų žiniasklaida šį sykį Čempionų lygos taurės savininkus tik pabarė. "Daily Telegraph" išvedė analogiją su praėjusio sezono pusfinaliu ir pažymėjo, kad kas jau kas, bet "Liverpool" klubas tikrai turi žinoti, jog trijų įvarčių persvara pergalės negarantuoja, o Jurgens Kloppas neturėtų žaisti su ugnimi.

Anglai akcentavo aktyvų "Salzburg" žaidimą, o kur kas daugiau liaupsių Austrijos čempionams teko gimtosios šalies žiniasklaidoje.

Heute.at gyrė trenerį Jesse Marschą už drąsų futbolą aikštės viduryje, leidusį pereiti į agresyvias kontratakas.

"Zalcburgas" sukėlė sąmyšį Anfielde", - ketvirtadienį skelbia OFR.at.

"Zalcburgas gali didžiuotis po futbolo spektaklio Liverpulyje", - tvirtino "Kurier" antraštė.

"Matėme grėsmingą puolimą, tinkamą nusiteikimą ir taktinį lankstumą su aukščiausio lygio individualiais sugebėjimais. Šiose rungtynėse buvo du nugalėtojai, nors trys taškai atiteko vienai komandai", - gyrė žaidėjus "Kurier" apžvalgininkai.

"Sky Sports" padalinys Austrijoje mano, kad "Salzburg" turi potencialo Čempionų lygoje išlikti per žiemą bei dalyvauti atkrintamosiose varžybose.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...