"Žalgiryje" - futbolo vunderkindas iš Alytaus

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo gretas papildė vienas talentingiausių jaunųjų šalies futbolininkų Gustas Jarusevičius. 15-metis praėjusiame sezone buvo svarbi Pirmos lygos klubo DFK „Dainava“ dalis.

Nepaisant jauno amžiaus, G. Jarusevičius praėjusiame sezone apie save privertė kalbėti garsiai –  jaunuolis ne tik nekrito iš konteksto rungtyniaudamas su vyrais Pirmoje lygoje, bet ir buvo vienas pavojingiausių atakuojančių komandos futbolininkų. Šiose pirmenybėse jis debiutavo būdamas vos 14-os.

2018 m. sezono metu „Žalgirio“ naujokas antroje pagal pajėgumą šalies lygoje įmušė tris įvarčius. Jis taip pat nuolat kviečiamas į Lietuvos jaunimo rinktines. Sostinės klube G. Jarusevičius treniruosis ir tobulės su pagrindine komanda.

„Tai labai įdomus ir talentingas vaikinas, kuris nepaisant itin jauno amžiaus jau spėjo paragauti tikro, vyriško futbolo. Jauni ir perspektyvūs lietuviai mums yra labai svarbūs, o Gustas – būtent toks. Tikime jo ateitimi ir „Žalgiryje“ jam bus sudarytos puikios sąlygos tobulėti“, - fkzalgiris.lt kalbėjo „Žalgirio“ sporto direktorius Deividas Česnauskis.