Žiniasklaidai prisistatęs S. Solari: ''Idėja yra nuvykti į Meliliją ir žaisti su abiem kiaušais''

Santiago Solari, kuris tapo laikinuoju Madrido „Real” komandos treneriu šiai atleidus Juleną Lopetegui, antradienį surengė pirmąją treniruotę vadovaudamas pagrindinei komandai ir vėliau atsakė į žurnalistų klausimus.

S. Solari iškart buvo paklausta, ar jis šiai komandai ir vadovaus iki sezono pabaigos. Argentinietis išliko diplomatiškas ir teigė, kad sieks įvykdyti užsibrėžtus tikslus diena po dienos.

Madrido „Real” trečiadienį žais pirmąsias Karaliaus taurės rungtynes, kuriose lauks prie Afrikos įsikūrusi, bet Ispanijos trečiame futbolo divizione rungtyniaujanti „Melilla”.

„Idėja yra nuvykti į Meliliją ir žaisti su abiem kiaušais”, - gana skambiai spaudos konferencijoje išsireiškė S. Solari.

Kalbėdamas apie komandos situaciją, specialistas išsakė kelias mintis: „Komandai yra suduotas smūgis, tačiau joje yra pilna čempionų. Situacija tikrai nėra lengva, tačiau mes turime noro pakeisti visa tai.”

„Dirbti „Real” klube yra didelė galimybė. Šis klubas yra virš visko. Aš čia žaidžiau, dirbau įvairiose pareigose ir žinau, koks tai neapsakomas jausmas.

Šiuo metu klube nėra lengva, tačiau tam ir yra charakteris, kad galėtum viską pakeisti. Pagrindinėje komandoje nėra nė vieno žaidėjo, kuris nebūtų vertas joje žaisti.

Mūsų tikslas yra rytoj iškovoti pergalę”, - nei 10 minučių netrukusioje spaudos konferencijoje kalbėjo S. Solari.