Žurnalistų darbą cirku pavadinęs J. Kloppas: "Aš puikiai suprantu, kokia stipri yra "Man Utd" komanda"

Sekmadienį "Old Trafford" stadione akis į akį susidurs dvi tituluočiausios "Premier" lygos ekipos - "Manchester United" bei "Liverpool".

Tiesa, abu klubai šį susitikimą pasitinka skirtingomis nuotaikomis. "Liverpool" laimėjo visas aštuonerias rungtynes šį sezoną ir užtikrintai pirmauja lygoje, tuo tarpu "raudonieji velniai" kol kas stringa ir vos dviem taškais lenkia iškritimo zonoje esančią "Everton" ekipą.

"Sky Sports" prieš šias rungtynes sudarė geriausią vienuoliktuką iš abiejų ekipų futbolininkų, tiesa, jame vietos atsirado tik "Liverpool" žaidėjams. Vis tik Jurgenas Kloppas nenuvertina "Man Utd" ekipos, o žurnalistų darbą pavadino tiesiog cirku.

"Ignoruoti visa tai labai lengva. Ne rungtynes su "Man Utd", tačiau žaidimą, kurį jūs, žurnalistai, žaidžiate", - spaudos konferencijoje penktadienį kalbėjo J. Kloppas.

"Sky Sports" sudarė geriausių žaidėjų vienuoliktuką iš abiejų komandų, tačiau jame buvo tik "Liverpool" futbolininkai. Tai yra tiesiog pokštas. Ši situacija yra tarsi cirkas, o mes esame viso to centre.

Dalis žmonių nori, kad laimėtume, dalis, jog pralaimėtume. Aš puikiai suprantu, kokia stipri yra "Man Utd" komanda. Turime užtikrinti, kad jei "United" nori gelbėti savo sezoną, tai turės pradėti bent savaite vėliau", - pridėjo vokietis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...