"Manchester City" klubas pasiruošęs išpirkti jaunojo Isco kontraktą © Eurofootball.lt
„Manchester City“ vadovai yra pasiruošę sumokėti 21 milijoną eurų siekiančią išpirką už „Malaga“ klubui priklausantį talentą Isco, praneša „Goal.com“.

Anglijos čempionai sausio perėjimų lango metu norėtų įsigyti jaunąjį futbolininką ir iškart išnuomoti jį atgal į „Malaga“ klubą iki sezono pabaigos, taip siekdami dar sumažinti saugo kainą.

„Man City“ vadovai sužinoję, kad Andalūzijos klubas netrukus pradės derybas su Isco dėl naujo kontrakto, kuris žaidėjo kainą pakeltų iki 30 milijonų eurų, nusprendė reaguoti ir pateikti pasiūlymą artimiausiu metu.

Mančesterio ekipos strategas Roberto Mancini jau kurį laiką stebėjo 20-ies metų žaidėją, kuris vaidiną svarbų vaidmenį Manuelio Pellegrini ekipoje bei su komanda nacionaliniame čempionate užima 4-ąją vietą, o Čempionų lygoje užsitikrino vietą tolimesniame varžybų etape.

Ekipos vadovai saugą mato kaip alternatyvą Edenui Hazardui, kuris vasarą pasirinko Londono „Chelsea“ klubą. Ispanų futbolininką taip pat rekomendavo ir Davidas Silva, kuris, kaip ir Isco, yra „Valencia“ klubo jaunimo akademijos auklėtinis.

Isco iš Valensijos miesto į Malagą persikėlė 2011-ųjų liepą, kuomet už jį tebuvo sumokėta 6,5 milijonų eurų. Vilkėdamas „Malaga“ klubo marškinėlius jis spėjo aikštėje pasirodyti 43 kartus bei pelnyti 8 įvarčius.