A. Griezmannas "prisižaidė" socialiniame tinkle (FOTO)

Pastaruoju metu Madrido "Atletico" žvaigždė žiba labiau socialiniame tinkle nei aikštėje.

Sunkiai šį sezoną rungtyniaujantis, tačiau atsigavimo ženklus rodantis Antoine'as Griezmannas vasarą turėtų palikti Ispanijos sostinę ir prisijungti prie "Manchester United" arba "Barcelona", tačiau futbolininkas apie save primena ne tik futbolo aikštėje.

Prancūzijos rinktinės puolėjas vakar socialiniame tinkle "Twitter" pasidalino nuotrauka, kurioje jis apsirengęs legendinės parodomosios NBA krepšinio komandos "Harlem Globetrotter" apranga.

Didžiausią dėmesį patraukė ne A. Griezmanno apranga, o pasikeitusi futbolininko išvaizda - prancūzas nusprendė savo odą nudažyti juoda spalva ir užsidėti peruką, kad tokiu būdu geriausiai pavaizduotų šios ekipos atstovus.

Futbolininkas po šiuo skandalingu įrašu rašė: "80-ųjų vakarėlis."

Tačiau A. Griezmannas šiuo įrašu įsiutino socialinio tinko vartotojus, kurie prancūzą apkaltino rasizmu. Puolėjas buvo greitai priverstas ištrinti savo įrašą ir už tai atsiprašyti.

"Nusiraminkite, draugai. Aš esu didelis "Harlem Globetrotters" gerbėjas ir tokiu būdu tik norėjau pagerbti jų įspūdingą erą.

Pripažįstu, kad tai galbūt ne pats gražiausias mano poelgis. Jeigu kažką užgavau, tuomet atsiprašau", - tą pat vakarą rašė A. Griezmannas.