Čempionų lygos aštuntfinalyje: PSG ir "Real" susirėmimas, "Juventus" kelionė į Angliją ir "Chelsea" iššūkis "Barcai"

Čempionų lygoje liko tik 16 komandų ir jos jau sužinojo savo varžovus aštuntfinalio etape.

Šį kartą tarp 16 stipriausių ekipų prasibrovė net penkios komandos iš Anglijos, trys iš Ispanijos, dvi iš Italijos ir po vieną iš Šveicarijos, Vokietijos, Turkijos, Prancūzijos, Portugalijos ir Ukrainos.

Be jokios abejonės, didžiausią ažiotažą kelia trys aštuntfinalio poros: Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Madrido „Real“, Turino „Juventus“ ir „Tottenham“ bei Londono „Chelsea“ ir „Barcelona“.

PSG ir „Real“ pirmąsias rungtynes žais Madride, „Juventus“ ir „Tottenham“ savo seriją pradės Italijoje, o „Barcelona“ ir „Chelsea“ – Londone. 

Būtent tokias poras ištraukė buvęs Madrido „Real“, „Liverpool“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipų futbolininkas Xabi Alonso.

Aštuntfinalio kovų pirmosios rungtynės bus žaidžiamos vasario 13-14 dienomis ir 20-21 dienomis. Atsakomosios rungtynės mus žaidžiamos kovo 6-7 dienomis ir 13-14.

Grupių nugalėtojos pirmąsias rungtynes žais išvykoje. Aštuntfinalyje negalėjo susitikti komandos iš tos pačios šalies.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The round of 16 <a href="https://twitter.com/hashtag/UCLdraw?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCLdraw</a> has been made <br><br>Backing your team to progress? <a href="https://t.co/v7I6dSq7Tc">pic.twitter.com/v7I6dSq7Tc</a></p>&mdash;  #UCLdraw  (@ChampionsLeague) <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague/status/940180331621216256?ref_src=twsrc%5Etfw">December 11, 2017</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...