Ispanijos Supertaurėje - teisėjo šou, įvartis į savus vartus ir "Real" pergalė (VIDEO)

23 valandą Lietuvos laiku Katalonijos sostinėje startavo Ispanijos Supertaurė, kurioje ginklus tarpusavyje surems du tituluočiausi pasaulio klubai.

Pirmoji kova įvyko "Camp Nou" stadione, kur "Barcelona" bandė įrodė aikštės pranašumą prieš Madrido "Real". Rungtynėse buvo karšta - diskutuotini teisėjo sprendimai, Cristiano Ronaldo įvartis ir pašalinimas iš aikštės vainikavo "baltųjų" pergalę rezultatu 1-3.

Rungtynes aktyviau pradėjo "Barcelona" futbolininkai, kurie dominavo su kamuoliu ir diktavo sąlygas varžovų aikštės pusėje. Vis dėlto rimtų progų nei katalonams, nei svečiams iš Madrido nepavyko sukurti.

Nuo pat rungtynių pradžios taip pat pradėjo virti emocijos, o teisėjas jau per pirmąsias 45 minutes parodė net penkias geltonas korteles.

Antrajame kėlinyje prasidėjo pats įdomumas, o "Camp Nou" stadionas išvydo net keturis įvarčius, tiesa, iš jų pradžiugino tik vienas. 50-ąją minutę "baltieji" įsiveržė į priekį - po aštraus Marcelo perdavimo į savus vartus įsispyrė Gerardas Pique.

"Real" netrukus galėjo pelnyti dar vieną įvartį, kai šimtaprocentinę progą turėjo Dani Carvajalis, tačiau neįtikėtinai kamuolį nuo vartų linijos nukrapštė Jordi Alba.

Nemažai dėmesio krypo į teisėją, kuris dažnai užfiksuodavo pražangas diskutuotinose epizoduose. 77-ąją minutę būtent jis ryžosi skirti 11 metrų baudinį, kurį kiek abejotinu būdu uždirbo Luisas Suarezas. Lionelis Messi šia proga pasinaudojo ir rezultatą išlygino.

Tačiau svečiai iš Madrido nesutriko, o jau 80-ąją minutę nuostabų įvartį po individualaus reido pelnė 58-ąją minutę aikštėje po keitimo pasirodęs Cristiano Ronaldo. Portugalas išmaudė G. Pique ir puikiu šūviu išvedė "Real" į priekį.

C. Ronaldo itin emocingai atšventė įvartį ir už marškinėlių nusivilkimą sulaukė geltonos kortelės. 82-ąją minutę praėjęs epizodas portugalui brangiai kainavo - tas pats teisėjas baudos aikštėje užfiksavo C. Ronaldo vaidybą prašant 11 metrų baudinio ir parodęs antrąją geltoną kortelę jį pašalino iš aikštės.

C. Ronaldo negalėjo patikėti teisėjo sprendimu ir įpykęs net pastūmė jį. Epizodas sukėlė daug abejonių - nors ir Samuelis Umtiti portugalą pastūmė neakivaizdžiai, tačiau įžvelgti visiškai vaidybinės situacijos šiame epizode nebuvo galima.

"Real" liko žaisti dešimtyje, tačiau net ir tai nesustabdė Zinedine'o Zidane'o kariaunos - 90-ąją minutę dar nuostabesnį įvartį galingu smūgiu pelnė jaunasis Marco Asensio. Galutinis rezultatas buvo 1-3.

Atsakomoji dvikova dėl Supertaurės trofėjaus į "Santiago Bernabeu" stadioną persikels artėjantį trečiadienį.

Rezultatas:

"Barcelona" 1 - 3 "Real Madrid"
50' [0 - 1] G. Pique (į savus vartus)
76' [1 - 1] L. Messi (11 m. baudinys)
80' [1 - 2] C. Ronaldo
90' [1 - 3] M. Asensio
82' C. Ronalo ("Real") pašalintas iš aikštės


Startinės sudėtys:

"Barcelona": Ter Stegen; Aleix Vidal, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez, Deulofeu.

Suolas: Cillessen, Semedo, Denis, Mascherano, Paco Alcacer, Lucas Digne, Sergi Roberto.

"Real": Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Mateo Kovačič, Casemiro, Toni Kroos; Isco; Gareth Bale, Karim Benzema.

Suolas: Casilla, Nacho, Ronaldo, Theo Hernandez, Lucas V, Asensio, Ceballos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...