Kova dėl čempionų titulo baigta? "Real" patyrė antrąjį pralaimėjimą šiame sezone (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sekmadienį sužaistos ketverios 10-ojo turo rungtynės.

Netikėtas rezultatas užfiksuotas Katalonijoje, kur savo žiūrovų palaikoma "Girona" skėlė antausį šalies čempionams Madrido "Real". Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai pirmavo šioje dvikovoje, tačiau visą susitikimą geriau už svečius atrodę "Girona" futbolininkai pasiekė pergalę rezultatu 2-1.

Nuo pat rungtynių pradžios "Girona" demonstravo agresyvų žaidimą ir neleido pagalvoti apie lengvą kamuolio kontrolę svečiams iš Madrido.

12-ąją minutę "Girona" pataikė į virpstą, tačiau jau vos po kelių sekundžių "Real" surengė greitą ataką, kurios metu Isco išvedė "baltuosius" į priekį.

Tačiau po įvarčio "Real" atrodė visiškai "prigesęs" ir nesukūrė jokių pavojingų progų. Tuo tarpu varžovai iki pirmojo kėlinio pabaigos dar kartą sudrebino Kiko Casilla ginamų vartų konstrukciją.

Antrajame kėlinyje "Girona" ekipai galiausiai atsirišo varžovų vartai - 54-ąją minutę Cristianas Stuani susitvarkė su varžovų gynėjais ir puikiu smūgiu išlygino rezultatą.

Lyg to būtų negana, 58-ąją minutę "Real" gavo traukti kamuolį iš savo vartų antrą kartą šioje dvikovoje - Portu savo įvarčiu pasiuntė į nokdauną Ispanijos čempionus.

Po dviejų įvarčių "Girona" atsitraukė į gynybą ir Z. Zidane'o auklėtiniai visiškai nesugebėjo sukurti pavojingų išpuolių. "Girona" šventė pergalę, kuri tikrai praskaidrino nuotaiką visai Katalonijai, o ypatingai - sirgaliams Barselonoje.

"Real" po pralaimėjimo padidino atsilikimą nuo "Barcos" iki 8 taškų. Tai - viena prasčiausių "Real" sezono pradžių per visą istoriją šalies pirmenybėse.

Kitose rungtynėse Madrido "Getafe" po permainingos kovos palaužė "Real Sociedad", "Eibar" ir "Levante" isšsikyrė lygiosiomis, "Malaga" pasiekė pirmąją pergalę šiame sezone.

Rezultatai:

"Girona" 2 - 1 "Real Madrid"
12' [0 - 1] Isco
54' [1 - 1] C. Stuani
58' [2 - 1] Portu

"Getafe" 2 - 1 "Real Sociedad"
5' [0 - 1] M. Oyarzabal
78' [1 - 1] A. Rodriguez
85' [2 - 1] J. Molina (11 m. baudinys)

"Eibar" 2 - 2 "Levante"
35' [0 - 1] J. Morales
37' [0 - 2] E. Bardhi
51' [1 - 2] A. Arbilla
74' [2 - 2] Charles

"Malaga" 2 - 1 "Celta"
45+1' [1 - 0] Adrian
76' [1 - 1] I. Aspas
83' [2 - 1] Recio (11 m. baudinys)

 

Turnyrinė lentelė: