L. Spalletti: "Inter" išgyvena trapų momentą

Pasak Milano "Inter" trenerio Luciano Spalletti, Andrea Ranocchia įvartis į savus vartus prieš "Genoa" vakar tiesiog išmušė visą gyvybę iš jo komandos.

"Stadio Luigi Ferraris" vykusioje akistatoje rezultatas buvo 0-0 iki pat paskutinės pirmojo kėlinio atakos, kuomet Milano Škriniaro išmuštas kamuolys pataikė komandos draugui į nugarą ir įskriejo į tinklą.

"Nerazzurri" be savo atakų lyderio Mauro Icardi ir taip atrodė prastai, o antrąkart varžovų gretose galiausiai dar pasižymėjo Goranas Pandevas.

"Tai buvo lygios rungtynės, o pirmajame kėlinyje geriausias progas turėjome mes, tačiau kai nutinka toks epizodas, kaip tas prieš pat pertrauką, tokiu sunkiu momentu atgauti pasitikėjimą nėra lengva ", - po mačo kalbėjo Spalletti.

"Vis dėlto, išėję iš rūbinės stengėmės žaisti bei likti jų aikštės pusėje."

"Tiesa, mums reikėjo daugiau balanso. Negalėjome taip elgtis su kamuoliu atsižvelgiant į savo pajėgumą. Ramybės stoka lėmė, kad viskas atsisuko prieš mus."

Milano ekipa šiais metais laimėjo tik vieną susitikimą ir jau šį vakarą gali iškristi iš "Serie A" stipriausiųjų ketverto. Treneris pripažino, jog šis periodas žaidėjams yra sunkus.

"Komanda nepasirodė blogai, mums tereikėjo išlikti rungtynėse bei laukti tinkamo momento išsiveržti į priekį", - pridūrė Spalletti.

"Išgyvename trapų momentą, turime pamažu augti. Viską staiga apsukti nėra lengva."

"Stengiamės dirbti tam, kad nuveiktume kažką kitaip ir manau, jog einame teisinga kryptimi."

"Būtų gerai, jei būtų pavykę pasinaudoti šiais pokyčiais, bet negalime išsižadėti savo priimtų sprendimų. Jie pralaimėjimo nenulėmė."

Spalletti auklėtiniai veikiausiai galės bent kiek atsikvėpti kitą savaitę, kai jų lauks akistata su beviltiškai atrodančiu "Benevento".