"Roma" įveikė "Udinese" ir aplenkė pralaimėjusį "Inter" (VIDEO)

25-ojo Italijos čempionato turo starte vyko atkaklus susitikimas tarp "Udinese" bei "Roma" klubų. Svečiuose žaidę sostinės futbolininkai sulaukė rimtos kovos.

Tiesa, daugiau pavojingų progų visgi susikūrė "giallorossi", kurių gretose 35-ąją minutę netoli įvarčio jau buvo Stephanas El Shaarawy. Šį smūgį atlaikius vartininkui Albano Bizzarri visa intriga nusikėlė į antrąjį kėlinį.

Po pertraukos gerą progą įmušti turėjo šeimininkų puolėjas Stipe Perica, tačiau šįkart puikiai sužaidė ir "Roma" vartų sargas Alissonas. 

Kėliniui įpusėjus vartų tinklą galiausiai pasiekė tolimas Cengizo Undero smūgis, suteikęs galimybę treneriui Eusebio Di Francesco pagaliau atsikvėpti. Jo auklėtiniai iki mačo pabaigos sugebėjo savo pranašumą dar padvigubinti bei įsirašyti svarbius tris taškus.

Jų dėka "giallorossi" aplenkė vakare žaidusį Milano "Inter" ir pakilo į trečiąją vietą.


"Madų sostinės" futbolininkai keliavo į Genują, kur vietos ekipą į priekį išvesti jau 11-ąją minutę galėjo skersinį sudrebinęs Goranas Pandevas. "Genoa" metė išties rimtą kovą ir galiausiai į savo sąskaitą įsirašė tris taškus.

Tiesa, "nerazzurri" pirmajame kėlinyje dar galėjo pasižymėti pirmieji, bet Yannas Karamoh ir Antonio Candreva savo progų nerealizavo, o prieš pat pertrauką paskelbusį teisėjo švilpuką į savus vartus įsimušė Andrea Ranocchia.

59-ąją minutę Pandevas jau pelnė savo įvartį bei aikštės šeimininkų persvarą padvigubino, tad susitikimo baigtis iš esmės tapo aiški. Rezultatas nebepasikeitė.

Rezultatai:

"Udinese" 0 - 2 "Roma"
[0-1] 70' Cengiz Under
[0-2] 90' Diego Perotti

"Chievo" 2 - 1 "Cagliari"
[1-0] 74' Emmanuele Giaccherini
[2-0] 76' Roberto Inglese
[2-1] 82' Leonardo Pavoletti

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10942319" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Genoa" 2 - 0 "Inter"
[1-0] 45' Andrea Ranocchia (į savus vartus)
[2-0] 59' Goran Pandev

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10942768" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>