"Man Utd" - sensacingai eliminuotas iš Anglijos lygos taurės (VIDEO, + burtai)

Anglijos lygos taurėje trečiadienį vakare sužaistos paskutinės dvejos ketvirtfinalio rungtynės.

Pirmoji dvikova įvyko "Stamford Bridge" stadione, kur puikią pergalę pasiekė Londono "Chelsea". Antonio Conte auklėtiniai rezultatu 2-1 nugalėjo "Bournemouth" ir žengė į pusfinalį.

13-ąją minutę "Chelsea" į priekį išvedė Willianas. Per likusį laiką šeimininkai sėkmingai laikėsi, tačiau 90-ąją minutę "Bournemouth" netikėtai pasiekė išlyginamąjį įvartį, kai puikų įvartį pasiekė Goslingas.

Atrodė, kad komandoms teks žaisti pratęsimą, tačiau "Chelsea" nebuvo nusiteikęs aikštėje praleisti daugiau laiko - jau kitos atakos metu netikėtai įveikė varžovų gynybą ir vienas prieš vartininką atsidūręs Alvaro Morata tiksliu smūgiu išvedė "Chelsea" į kitą etapą.

Sensacija užfiksuota "Bristol City" klubo stadione, kur pastarieji dramatiškai iš turnyro eliminavo "Manchester United". Paskutinę rungtynių minutę šeimininkai pasiekė įvartį, kuris juos išvedė į pusfinalį.

51-ąją minutę pirmieji į priekį įsiveržė būtent "Bristol City", tačiau jau po septynių minučių rezultatą išlygino Zlatanas Ibrahimovičius. "Man Utd" tęsė atakas, tačiau aikštės šeimininkai rungtynių pabaigoje sukūrė tikrą sensaciją - 93-ąją minutę Korey Smithas tiksliu smūgiu nuginklavo Sergio Romeru ir "Ashton Gate" stadionas triumfavo.

Po šių rungtynių paaiškėjo visi pusfinalio dalyviai - "Arsenal", "Manchester City", "Chelsea" ir "Bristol City".

Rezultatai:

"Chelsea" 2 - 1 "Bournemouth"
13' [1 - 0] Willian
90' [1 - 1] D. Gosling
90+1' [2 - 1] A. Morata

"Bristol City" 2 - 1 "Man Utd"
51' [1 - 0] J. Bryan
58' [1 - 1] Z. Ibrahimovič
90+3' [2 - 1] K. Smith


Netrukus po rungtynių paaiškėjo ir pusfinalio poros - "Manchester City" susigrums su "Bristol City", o "Chelsea" bandys peržengti "Arsenal" klubo barjerą.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...