Prancūzijoje - M. Depay'aus hat-trickas ir vos išplėštos PSG lygiosios (VIDEO)

Šiandien Prancūzijoje sužaisti paskutinieji trys 10-ojo "Ligue 1" turo susitikimai.

Praėjusį sezoną bronzą iškovoję "Nice" futbolininkai toliau nemaloniai stebina savo gerbėjus. Šįkart jie namuose nusileido "Strabourg" ekipai ir nukrito jau į keturioliktąją vietą.

Per mažiau nei valandą į Lucieno Favre'o auklėtinių vartus dukart įmušė Nuno Da Costa, o net 53-ąją minutę iš aikštės pašalinus Ernestą Seka, vienintelis nuo 11 metrų žymos sušvelninti rezultatą sugebėjo Pierre'as-Lees Melou.

Vėliau vykusioje akistatoje "Lyon" futbolininkai svečiuose sudaužė "Troyes" vienuolikę. Čia po to, kai pirmąjį įvartį pelnė Bertrandas Traore, antrajame kėlinyje spindėjo Memphis Depay'us. Olandas jau 70-ąją minutę savo sąskaitoje turėjo hat-tricką.

Galiausiai dar pasižymėjus Mariano Diazui "Lyon" laimėjo rezultatu 5-0 bei šoktelėjo į ketvirtąją poziciją.


Vakare vyko centrinė turo dvikova tarp "Marseille" ir "Paris Saint-Germain" futbolininkų. Atkaklumu ji tikrai nenuvylė.

Favoritais laikyti paryžiečiai nepaisant to, jog žaidė svečiuose, tradiciškai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau varžovai visiškai užspaudžiami nesileido ir Luizas Gustavo tolimu smūgiu jau 16-ąją minutę juos išvedė į priekį.

Tuomet uostamiesčio ekipa netgi buvo perėmusi iniciatyvą, bet įpusėjus pirmajam kėliniui rezultatą sugebėjo išlyginti Neymaras.

Po tikslaus brazilo smūgio rungtynės toliau klostėsi apylygiai, kol po kampinio surengtą ataką efektyviai užbaigė "Marseille" krašto puolėjas Florianas Thauvinas. Tai nutiko 78-ąją minutę ir PSG žaidėjai puolė į paniką.

Anksčiau pasižymėjęs Neymaras iš pradžių užsidirbo geltoną kortelę už ginčus su teisėju, o vėliau susistumdė su Lucasu Ocamposu ir galiausiai buvo pašalintas iš aikštės. Tuomet jau visiškai pakvipo pirmuoju svečių pralaimėjimu šį sezoną.

Vis dėlto, net nepaisant to, kad dar vieną įvartį šeimininkams galėjo įmušti Clintonas Njie, PSG komandą išgelbėjo Edinsonas Cavani, paskutinėmis mačo akimirkomis įmušęs baudos smūgį. 

Taigi, Unai'aus Emery auklėtiniai vėl išnešė sveiką kailį, bet šis jų kluptelėjimas "Monaco" leido priartėti iki keturių taškų.

Rezultatai:

"Nice" 1 - 2 "Strasbourg"
[0-1] 23' Nuno Da Costa
[0-2] 49' Nuno Da Costa
53' Ernest Seka ("Strasbourg") pašalintas iš aikštės
[1-2] 54' Pierre-Lees Melou (iš 11 metrų baudinio)

"Troyes" 0 - 5 "Lyon"
[0-1] 21' Bertrand Traore
[0-2] 48' Memphis Depay
[0-3] 65' Memphis Depay
69' Christophe Herelle ("Troyes") pašalintas iš aikštės
[0-4] 70' Memphis Depay (iš 11 metrų baudinio)
[0-5] 90' Mariano Diaz

"Marseille" 2 - 2 "Paris Saint-Germain"
[1-0] 16' Luiz Gustavo
[1-1] 33' Neymar
[2-1] 78' Florian Thauvin
87' Neymar ("Paris Saint-Germain") pašalintas iš aikštės
[2-2] 90' Edinson Cavani

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10670301" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...