"Premier" lyga: "Man Utd" patyrė pirmąją nesėkmę, "Man City" tolsta nuo oponentų (VIDEO)

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dar šešerios 9-ojo turo rungtynės.

Pirmąjį pralaimėjimo skonį šį sezoną išvykoje patyrė "Manchester United". Jose Mourinho auklėtiniai turėjo pripažinti "Huddersfield" ekipos pranašumą rezultatu 2-1.

Pergalę nulėmę įvarčiai "Huddersfield" ekipos buvo pasiekti dar pirmajame kėlinyje - po klaidos aikštės viduryje 28-ąją minutę varžovus nubaudė Aaronas Mooy'us.

Po įvarčio šeimininkai apie gynybą pernelyg negalvojo ir jau po penkių minučių krito antrasis įvartis - 23-ąją minutę traumą patyrusį Philą Jonesą pakeitęs Victoras Lindelofas nepasiekė aukšto kamuolio, o nuo jo atitrūkęs Laurentas Depoitre dar kartą pasiuntė kamuolį į Davido De Gea ginamus vartus.

Antrajame kėlinyje Jose Mourinho iškart ėmėsi permainų - į aikštę nuo pat pradžių buvo įmesti Henrikhas Mkhitaryanas bei Marcusas Rashfordas.

78-ąją minutę "raudonieji velniai" grąžino intrigą šioje dvikovoje - po puikaus Romelu Lukaku žaidimo krašte ir perdavimo galva pasižymėjo M. Rashfordas.

Per likusį laiką "Man Utd" siekė išsigelbėti, tačiau "Huddersfield" atsilaikė ir galiausiai nutraukė savo nelaimėtų rungtynių seriją. Savo ruožtu J. Mourinho auklėtiniai patyrė pirmąjį pralaimėjimą šiame pirmenybių sezone.

Tuo tarpu didžiausi "Man Utd" oponentai "Man City" didelių vargų namuose neturėjo - Pepo Guardiolos auklėtiniai rezultatu 3-0 nugalėjo "Burnley" ir tęsia savo įspūdingą pergalių seriją.

Įvarčius nugalėtojams pridėjo Sergio Aguero, Nicolas Otamendi ir Leroy'us Sane. Verta paminėti, kad savo įvartį pelnęs S. Aguero pasiekė rezultatyviausio "Man City" klubo istorijoje žaidėjo rekordą - 177 įvarčiai.

"Man City" yra turnyrinės lentelės lyderiai - jie nuo antroje vietoje esančio "Man Utd" jau turi penkių taškų pranašumą ir tvirtina lyderio pozicijas.

Kitos dvikovos baigėsi "Newcastle", "Bournemouth", "Southampton" ir "Leicester City" pergalėmis.

Rezultatai:

"Huddersfield" 2 - 1 "Man Utd"
28' [1 - 0] A. Mooy
33' [2 - 0] L. Depoitre
78' [2 - 1] M. Rashford

"Man City" 3 - 0 "Burnley"
30' [1 - 0] S. Aguero (11 m. baudinys)
73' [2 - 0] N. Otamendi
75' [3 - 0] L. Sane

"Newcastle" 1 - 0 "Crystal Palace"
86' [1 - 0] M. Merino

 

"Stoke City" 1 - 2 "Bournemouth"
16' [0 - 1] A. Surman
18' [0 - 2] J. Stanislas (11 m. baudinys)
63' [1 - 2] M. Diouf

 

"Swansea" 1 - 2 "Leicester"
25' [0 - 1] F. Fernandez (į savus vartus)
49' [0 - 2] S. Okazaki
56' [1 - 2] A. Mawson

 

"Southampton" 1 - 0 "West Brom"
85' [1 - 0] S. Boufal

 

Turnyrinė lentelė: