Sausio 27 d. transferai ir gandai: J. Cuadrado išreiškė norą keltis į "Chelsea"

Žiemos transferų langas įpusėjo, o populiariausias futbolo naujienų portalas Lietuvoje "Eurofootball.lt" apžvelgs įdomiausias sausio 27-osios dienos žaidėjų perėjimų bei gandų naujienas.

Londono „Arsenal“, „Chelsea“, „Manchester City“ bei „Manchester United“ dominantis „Barcelona“ atraminis saugas Sergio Busquetsas nusprendė pradėti derybas dėl naujos sutarties su dabartiniu klubu („Daily Star“).

***

Florencijos „Fiorentina“ krašto saugas Juanas Cuadrado pareiškė norintis persikelti į „Chelsea“ jau šią žiemą. Italijos ekipa pirmąjį 27 mln. vertės pasiūlymą už kolumbietį jau atmetė, tačiau derybos tęsiasi („Sky Sports“).

***

Su persikėlimu į „Lyon“ sietas „Paris Saint-Germain“ saugas Clementas Chantome už 750 tūkst. eurų papildys „Bordeaux“ („L‘Equipe“).

***

„Roma“ nori į savo gretas prisivilioti Donecko „Shaktar“ snaiperį Luizą Adriano. Vis dėlto, Italijos sostinės komanda siūlo 10 mln. eurų, o Ukrainos ekipa už brazilą reikalauja 15 mln. („Gazzetta dello Sport“).

***

„Valencia“ artimiausiu metu turėtų suderinti naujos sutarties sąlygas su puolėju Paco Alcaceru. Argentinietis su „šikšnosparniais“ susies ateitį iki 2020-ųjų, o kontrakte nurodyta išpirkos suma sieks 70 mln. svarų sterlingų. 21-erių metų futbolininku domėjosi „Liverpool“ („talkSPORT“).

***

„Stoke City“ tikisi į Angliją atsigabenti „Barcelona B“ puolėją Adama Traore („Daily Mail“).

***

Londono „Tottenham“ derasi su „Roma“ dėl puolėjo Mattia Destro įsigijimo. Italas trokšta gauti daugiau žaidybinio laiko, o „amžinojo miesto“ klubas tikisi šį pakeisti jau minėtu Luizu Adriano. Į sandorį taip pat gali būti įtrauktas „pentinų“ gynėjas Vladas Chirichešas („SportItalia“).

***

Mažai šiemet rungtyniaujantis „Chelsea“ krašto puolėjas Andre Schurrle nori sugrįžti į Vokietiją ir papildyti „Wolfsburg“ („Daily Express“).

***

Treneris Pepas Guardiola Miuncheno „Bayern“ gali palikti jau šią vasarą. Ispano paslaugomis domisi „Manchester City“ („Daily Mirror“).

***

Australijos rinktinės lyderis Timas Cahillas priėmė Abu Dabio „Al Wahda“ pasiūlymą ir paliks Niujorko „Red Bulls“ („The National“).

***

„Liverpool“ tikisi vasarą nemokamai į savo gretas prisivilioti „Manchester City“ saugą Jamesą Milnerį, kuris dar nepratęsė sutarties su „miestiečiais“ („ESPN“).