Žiemos transferų lango sandoriai ir gandai

Vasario 2 dieną užsidarė žaidėjų žiemos perėjimų langas. Paskutinėmis dienomis populiariausias futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" nuolat pildė šią naujieną (iš viršaus į apačią) ir pateikė jums žiniasklaidos gandus bei oficialiai įvykusius transferus.


Londono "Arsenal" ketina paskutinėmis žaidėjų perėjimų lango minutėmis kiek netikėtai iš Madrido "Atletico" įsigyti puolėją Mario Mandžukičių. Už jį "kanonieriai" nepagailėtų net 35 milijonų eurų ("Daily Express").

***

"Milan" šią žiemą ruošiasi dar labiau sustiprinti puolimą. Pasak "Gazzetta dello Sport", "Rossoneri" ekipa nusitaikė į "Sampdoria" žaidėją Stefano Okaka, kuris taip pat domina "Juventus", "Lazio" ir "Torino".

***

"Hamburger" nori įsigyti "Basel" ekipoje rungtyniaujantį Čilės rinktinės saugą Marcelo Diazą, kuris pakeistų Tolgay'ų Arslaną. Derybas vis dar sunkina 2 milijonų eurų žaidėjų kaina ("Bild").

***

Dortmundo "Borussia" supranta, kad geriausi Romano Weidenfellerio laiko jau praeityje. "L'Equipe" teigimu, Vokietijos vicečempionai nusitaikė į "Saint-Etienne" vartininką Stephane'ą Ruffier, nors dėl jo žada pakovoti ir "Roma".

***

"The Sun" praneša, kad Londono "Chelsea" svarsto galimybę pateikti 28 milijonų eurų pasiūlymą už Londono "West Ham" puolėją Ennerą Valencia.

***

Puikiai Londono "Arsenal" komandoje pritapęs jaunasis saugas Francis Coquelinas artimiausiu metu pasirašys naują ilgalaikį kontraktą ("The Sun").

***

Legendinis Urugvajaus rinktinės puolėjas Diego Forlanas sulaukė pasiūlymų iš "West Brom" ir "Hull City" klubų, praneša "Daily Mail".

***

Londono "Tottenham" žada pasinaudoti "Stuttgart" susidomėjimu Younesu Kaboulą ir nori, kad į sandorį būtų įtrauktas 18-metis vokietis Timo Werneris ("Daily Mirror").

***

18 milijonų eurų suma vertinamas 17-metis brazilas Gersonas patraukė tokių klubų dėmesį kaip "Chelsea", "Man City", "Juventus", PSG, "Barcelona" ir "Inter" ("Calciomercato.com").

***

"Manchester United" ir "Internacional" artėja link susitarimo dėl Andersono įsigijimo ("Daily Telegraph").

***

OFICIALU: "Crystal Palace" pasipildė 24 metų Senegalo rinktinės gynėju Pape Souare, kuris persikėlė iš "Lille".

OFICIALU: 20-metis Libijoje gimęs Sadiq El Fitouri iš "Salford City" persikėlė į "Man Utd" klubą. Sutartis pasirašyta 18 mėnesių.

OFICIALU: "West Ham" iš Škotijos "Hamilton Academical" klubo įsigijo gynėją Stepheną Hendrie, kuris prie anglų vienuolikės prisijungs po sezono.

OFICIALU: "Swansea City" oficialiai patvirtino, kad Jackas Corkas palieka "Southampton" ir karjerą tęs "gulbių" komandoje.

OFICIALU: Patyręs kroatas Ivica Oličius apie karjeros pabaigą vis dar negalvoja - puolėjas sutiko prisijungti prie savo buvusio "Hamburger" klubo.


13:05 val., sausio 31 d.

"The Sun" išplatino žinią, kad "Manchester City" būtų pasirengęs prisivilioti Cristiano Ronaldo, jei šis paliktų Madrido "Real". "Miestiečių" sporto direktoriaus ne kartą yra užmezgęs ryšius su portugalo agentu.

***

Dėl Madrido "Real" centro gynėjo Pepe yra pasirengę kovoti du Mančesterio klubai - "Man City" ir "Man Utd". Manoma, kad portugalas vasarą paliks "baltuosius", nes startinėje sudėtyje jo vietą užims Raphaelis Varane ("Daily Express").

***

"Liverpool" ir Londono "Arsenal" varžosi lenktynėse dėl "Marseille" puolėjo Andre-Pierre Gignaco parašo. 29-erių metų futbolininko sutartis su prancūzais baigiasi artėjančią vasarą ir apie jos pratęsimą kol kas nekalbama ("Tuttosport").

***

"Roma" susidomėjo Londono "Tottenham" duetu Roberto Soldado ir Emmanueliu Edebayoru. Bent vienas iš šių futbolininkų turėtų pakeisti į "Milan" išvykusį Mattia Destro ("Evening Standard").

***

OFICIALU: Paryžiaus "Saint-Germain" gretas palieka 27-erių metų saugas Clementas Chantome, kuris nuo šiol rungtyniaus "Bordeaux" ekipoje.


18:30 val., sausio 31 d.

Traumą patyrus Kevinui Strootmanui, „Roma“ atkreipė dėmesį į „Lille“ vidurio saugą“ Rio Mavuba („Tuttosport“).

***

Kai penktadienio rungtynėse „Paris Saint-Germain“ treneris pakeitė Edinsoną Cavani, šis Laurentui Blancui atsakė karčia replika ir įvyko ginčas. Tai paskatino kalbas apie urugvajiečio išvykimą jau šią žiemą („RMC“).

***

„Liverpool“ kaip kandidatą pakeisti išvyksiantį Steveną Gerrardą mato „Hannover“ žaidėją Larsą Stindlą („talkSPORT“).

***

„Southampton“ nori įsigyti du saugus: už Roterdamo „Feyenoord“  narį Tonny Vilhena strategas Ronaldas Koemanas sutiktų pakloti 4 mln. svarų sterlingų, o „Benfica“ futbolininką Filipą  Djuričičių olandas nori išsinuomoti („Daily Star“).

***

„Real“ klubo gretas artimiausiu metu papildys „River Plate“ vartininkas Augusto Batalia („AS“).

***

OFICIALU: Maskvos „CSKA“ snaiperis Seydou Doumbia keliasi į „Roma“.

OFICIALU: „West Brom“ papildė „Wigan“ krašto saugas Calumas McManamanas.

OFICIALU: Florencijos „Fiorentina“ iš „Guangzhou Evergrande“ pasiskolino puolėją Alberto Gilardino.

OFICIALU: Genujos „Sampdoria“ nuomos pagrindais papildė „Udinese“ puolėjas Luisas Murielis.

OFICIALU: „Milan“ jaunąjį puolėją M‘Baye Niangą skolina „Genoa“ ekipai.


23:30 val, sausio 31 d.

"Man Utd" saugas Darrenas Fletcheris nesusitarė su "West Ham" komanda dėl asmeninio kontrakto detalių. Škotas nori 100 tūkst. svarų sterlingų savaitinio atlygio.

PSV buvo susidomėjusi Londono "Chelsea" priklausančiu puolėju Lucasu Piazonu, tačiau anglai neketina perskolinti brazilo ir leis jam užbaigti sezoną Frankfurto "Eintracht" komandos gretose.


11:30 val., vasario 1 d.

„Man United“ rengia paskutinį pasiūlymą už „Borussia“ gynėją Matsą Hummelsą. „Raudonieji velniai“ paskutinėmis transferų lango akimirkomis bandys Vokietijos klubą suvilioti 37 mln. svarų sterlingų siekiančia suma („Mail on Sunday“).

***

„The Sun“ praneša, kad „Tottenham“ domisi „Paris Saint-Germain“ saugu Yohanu Cabaye, Bilbao „Athletic“ gynėju Aymericu Laporte bei „Southampton“ puolėju Jay‘umi Rodriguezu. „Pentinai“ turėtų pateikti pasiūlymą už Rodriguezą dar šio perėjimų lango metu.

***

„Arsenal“ siūlys puolėjui Theo Walcottui pasirašyti naują penkerių metų sutartį („Sunday Mirror“).

***

„Valencia“, tuo tarpu, naują kontraktą pasiūlė gynėjui Nicolas Otamendi, kuris domina tuos pačius „kanonierius“ bei „Man United“ („Sunday Mirror“).

***

„Liverpool“ snaiperį Rickie Lambertą nori pasiskolinti „Crystal Palace“, „West Brom“, „Hull“ ir QPR klubai („Sunday People“),

***

„Tottenham“ taip pat siūlys 5 mln. svarų sterlingų už Dnepropetrovsko „Dnipro“ narį Yevheną Konoplyanką („Sunday Mirror“).

***

Turino „Juventus“ nori įsigyti „Sheffield United“ puolėją Diego de Girolamo. Juo taip pat domisi „Sunderland“ („Star Sunday“).

***

Birmingemo „Aston Villa“ su San Sebastiano „Real Sociedad“ bei „Sevilla“ kovos dėl „Tottenham“ saugo Etienne‘o Capoue („Star Sunday“).


16:40 val., vasario 1 d.

"Manchester United" paskutinę žaidėjų perėjimų dieną žada sudrebinti futbolo rinką. Pasak "The Sun", Louisas van Gaalas už PSG gynėją Marquinhosą pasiūlys 47 mln. eurų sumą.

***

Tas pats "Man Utd" klubas nutraukė susidomėjimą "Roma" saugu Kevinu Strootmanu. Pastarasis dėl patirtos traumos šį sezoną aikštėje nepasirodys.

***

Londono "Arsenal" yra pasirengęs sumokėti išpirkos sumą (18 mln. eurų) už "Valencia" kairiojo krašto gynėją Jose Gayą, tačiau dėl talentingo ispano taip pat kovoja Madrido "Real" su "Barcelona" ("Daily Express").

***

Stambulo "Fenerbahce" svarsto galimybę už 16 milijonų eurų įsigyti "Manchester City" puolėją Ediną Džeko. Manoma, kad "miestiečiai" gali priimti šį pasiūlymą, nes netrukus prie komandos prisijungs Wilfriedas Bony ("Daily Mail").

***

Milano "Inter" treneris Roberto Mancini savo treniruojamoje ekipoje nori matyti buvusį auklėtinį. Kaip praneša "Tuttosport", madų sostinės komanda sieks įsigyti "Fiorentina" gynėją Micah Richardsą.

***

Jaunasis "Marseille" gynėjas Doria nuomos pagrindais iki sezono pabaigos turėtų persikelti į "Lorient" ("France Fooball").

***

OFICIALU: "Roma" už simbolišką sumą sutiko "Atalanta" vienuolikei parduoti saugą Urby Emanuelsoną.


10:50 val., vasario 2 d.

„Monaco“ krašto puolėjas Lucasas Ocamposas nėra patenkintas gaunamu žaidybiniu laiku ir nuomos pagrindais gali persikelti į „Marseille“ („RMC“).

***

„Roma“ susidomėjimas Kijevo „Dynamo“ vidurio gynėju Aleksandaru Dragovičiumi gali priversti „Man United“ sumokėti Ukrainos klubo prašomus 15 mln. eurų („Daily Express“).

***

„Man United“ taip pat artimiausiu metu pratęs sutartį su 14 rungtynių šį sezoną sužaidusiu deyvniolikmečiu Jamesu Wilsonu. Žaidėjo alga padidės keturiskart – nuo 5 tūkst. iki 20 tūkst. svarų sterlingų per savaitę („Daily Star“).

***

„Juventus“ paskutinėmis perėjimų lango akimirkomis gali pateikti pasiūlymą už „Sassuolo“ gretose šiemet žibantį snaiperį Simone Zaza („Calciomercato.com“).

***

„Crystal Palace“ už 1 mln. svarų sterlingų papildys „Bolton“ krašto puolėjas Lee Chung-Yongas („Daily Mail“).

***

„Stoke City“ strategas Markas Hughesas „puodžių“ gretose nori matyti „Tottenham“ puolėją Emmanuelį Adebayorą („Daily Mirror“).

***

„Daily Mail“ praneša, kad „Southampton“ Roterdamo „Feyenoord“ saugą Tonny Vilhena įsigyti pavyks. Už jį bus sumokėta 5 mln. svarų sterlingų išpirka.

***

„West Ham“ gynybos ramstis Winstonas Reidas susitarė dėl 60 tūkst. svarų per savaitę algos su „Tottenham“ ir į „pentinų“ gretas vasarą persikels nemokamai („Daily Mirror“).

***

Pats „Tottenham“ už Liverpulio „Everton“ krašto puolėją Keviną Mirallasą siūlys Aaroną Lennoną bei 5 mln. svarų sterlingų. Vis dėlto, Mersisaido ekipa belgo išsižadėti neketina („Daily Express“).

***

„Man United“ saugas Andersonas atlieka medicininę apžiūrą „Internacional“ klube („Daily Mail“).

***

„Everton“ nori pasiskolinti jaunąjį „raudonųjų velnių“ krašto saugą Adnaną Januzajų („Manchester Evening News“).

***

„Chelsea“ krašto puolėjas Andre Schurrle artimiausiu metu taps „Wolfsburg“ nariu („Daily Mail“).

***

Kitas „aristokratų“ narys Mohamedas Salah, anot „Calciomercato.com“  kelsis į „Fiorentina“.

***

„Paris Saint-Germain“ atmetė 45 mln. eurų „Man United“ pasiūlymą už Marquinhosą („The Sun“).

***

„Daily Express“ praneša, kad Mančesterio ekipa susidomėjo ir „Wolfsburg“ atakuojančiu saugu Kevinu De Bruyne.

***

„Newcastle United“ kairiojo krašto gynėjas Davide‘as Santonas nuomos pagrindais veikiausiai persikels į Milano „Inter“ („Gazzetta dello Sport“).

***

„Parma“ puolėjas Antonio Cassano atmetė „Queens Park Rangers“ pasiūlymą ir nori būti išnuomotas „Inter“ („Sky Sport Italia“).

***

„Man United“ gali už 20 mln. eurų įsigyti Stambulo „Galatasaray“ saugą Wesley Sneijderį, nes „Juventus“ atsisakė planų įsigyti olandą ir žvilgsnį nukreipė į „Borussia“ narį Henrikhą Mkhitaryaną („Daily Express“).

***

OFICIALU: „Roma“ nuomos pagrindais papildė „Cagliari“ puolėjas Victoras Ibarbo.

OFICIALU: Kosta Rikos rinktinės kapitonas Bryanas Ruizas iš Londono „Fulham“ iki sezono pabaigos keliasi į Valensijos „Levante“.


16:20 val., vasario 2 d.

BBC skelbia, kad "Burnley" puolėjas Danny Ingsas pasirašė išankstinį kontraktą su San Sebastiano "Real Sociedad" ir į baskų tvirtovę atvyks pasibaigus sezonui.

***

"Daily Mail" informuoja, kad "West Ham" nusitaikė į Liverpulio "Everton" gynybos veteraną Sylvainą Distiną.

***

Londono "Chelsea" domisi galimybe įsigyti "Malaga" klube rungtyniaujantį 18-metį puolėją Fabrice'ą Olinga ("Daily Mail").

***

"Swansea" nesiruošia atsisveikinti su puolėju Bafetimbi Gomisu. Pasak "The Guardian", "gulbės" atmetė 9 milijonų eurų pasiūlymą iš "West Ham" ekipos.

***

Panašu, kad "Leicester City" vienuolikės "Mainz" puolėjas Shinji Okazaki nesustiprins (BBC).

***

OFICIALU: "Hamburger" su 28-erių metų Čiliės rinktiniu nariu Marcelo Diazu pasirašė dviejų su puse metų kontraktą.

OFICIALU: "Leicester City" nuomos pagrindais iki sezono pabaigos iš "Stoke City" ekipos skolinasi Robertą Huthą.

OFICIALU: "Sunderland" krašto puolėjas Charis Mavrias likusią sezono dalį praleis buvusiame "Panathinaikos" klube.

OFICIALU: "Milan" savo oficialioje svetainėje informavo, kad iš "Genoa" už neatskleidžiamą pinigų sumą prisiviliojo gynėją Luca Antonelli. Futbolininkas su "Rossoneri" ekipa sudarė sutartį iki 2018 metų vasaros.

OFICIALU: Turino "Juventus" iki sezono pabaigos iš "Milan" skolinasi Alessandro Matri.


17:35 val., vasario 2 d.

„Daily Mail“ skelbia, kad „Chelsea“ vis dar neprarado susidomėjimo jaunuoju „Real“ gynėju Raphaeliu Varane.

***

„Tottenham“ priėmė QPR pasiūlymą dėl Emmanuelio Adebayoro ir dabar snaiperio ateitis priklausys tik nuo jo paties („Daily Mirror“).

***

„Chelsea“ už krašto puolėją Andre Schurrle iš „Wolfsburg“ prašo 66 mln. eurų išpirkos („Bild“).

***

„Southampton“ artėja prie susitarimo dėl Lisabonos „Benfica“ saugo Filipo Djuričičiaus nuomos, kuris šiuo metu yra paskolintas „Mainz“ („Daily Telegraph“).

***

„Roma“ svarsto galimybę įsigyti „Tottenham“ gynėją Younesą Kaboulį („Sky Sports“).

***

Nepavykus škoto perėjimui į „West Ham“, pagrindiniu favoritu prisivilioti „Man United“ saugą Darreną Fletcherį tapo „West Brom“ („BBC“).

***

Nepaisant to, kad gauna ne itin daug žaidybinio laiko, Jamesas Milneris liks „Man City“ komandoje ir kitą savaitę derėsis dėl naujos sutarties („Daily Mail“).

***

„Feyenoord“ saugas Tonny Vilhena į „Southampton“ vis dėlto nesikels („Algemeen Dagblad“).

***

Adebayorą savo gretose matyti panoro ir „West Ham“ („Daily Mirror“).


22:55 val., vasario 2 d.

Iki žaidėjų perėjimo lango užsidarymo liko pora valandų. Ar dar įvyks šie transferai?

- Dele Alli į Tottenham (iš MK Dons)
- Mohamed Salah į Fiorentina (iš Chelsea)
- Aaron Lennon į Everton (iš Tottenham)
- Younes Kaboul į West Ham (iš Tottenham)
- Wilfried Zaha į Crystal Palace (iš Manchester United)


23:45 val., vasario 2 d.

OFICIALU: Londono "Chelsea" sutiko iki sezono pabaigos nuomos pagrindais Mohamedą Salah išsiųsti į Italiją ginti "Fiorentina" klubo spalvų.

OFICIALU: "Manchester United" klubą palieka ir pilnateisiu "Crystal Palace" žaidėju už 8 milijonų eurų sumą tampa Wilfriedas Zaha.


00:45 val., vasario 3 d.

OFICIALU: "Tottenham" krašto saugas Aaronas Lennonas nuomos pagrindais keliasi į Liverpulio "Everton".

Be to, goal.com skelbia, kad "West Ham" pateikė pasiūlymą už "pentinų" vidurio gynėją Younesą Kaboulį.

OFICIALU: Davide'as Santonas iki sezono pabaigos rungtyniaus Milano "Inter" gretose.

Taip pat, "Daily Mail" praneša, jog "nerazzurri" dar papildys "Man City" priklausantis gynėjas Micah Richardsas.


02:10 val., vasario 3 d., transferų langas baigėsi, tačiau apie kai kuriuos perėjimus dar gali būti atskleista ir vėliau.

Micah Richardsas į "Inter" nesikels, nes jį nori pasilikti "Fiorentina" ("Daily Mail").

***

Rickie Lambertas atsisakėti būti paskolintas ir liks "Liverpool" gretose ("PA Sport").

***

Taip pat galimybė pasitažuoti kitur nesužavėjo "Tottenham" saugo Etienne'o Capoue, o jo komandos draugas Emmanuelis Adebayoras liks "pentinų" gretose dėl to, kad klubas nenori išnuomotam puolėjui mokėti algos ("Sky Sports" ir "Daily Telegraph").

***

Įvairūs šaltiniai skelbia, kad Darrenas Fletcheris atlieka medicininę apžiūrą "West Brom" klube.

***

OFICIALU: Australijos rinktinės vedlys Timas Cahillas papildė "Shanghai Shenhua" gretas.

OFICIALU: "Southampton" įsigijo visas teises į "Chelsea" gynėją Ryaną Bertrandą.

OFICIALU: "Premier" lygos komandų pasiūlymus atmetęs Lucasas Ocamposas iki sezono pabaigos rungtyniaus "Marseille".

OFICIALU: "Bolton" krašto puolėjas Lee Chung-Yongas nuo šiol atstovaus "Crystal Palace".