"1000 EF pinigų iššūkis": N.Zelandija neįmuš rusams įvarčio (VIDEO)

Didžiausia vasaros futbolo šventė - jau čia pat!

Šeštadienį Rusijoje startuoja Konfederacijų taurės turnyras, kuriame susigrums stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas kiekvieną rungtynių dieną pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.


Pirma diena

Rusija - Naujoji Zelandija

„Sveiki sulaukę Konfederacijų taurės turnyro. Labai džiaugiuosi, kad šią vasarą galėsime mėgautis futbolu - nebus nuobodu, nors jau baigėsi didysis futbolo sezonas. Turnyras žada neblogą reginį - visų pirma, bus labai įdomu pažiūrėti, kaip Rusija jam pasirengė.

Kaip žinome, tai - repetacija prieš pasaulio futbolo čempionatą, todėl labai laukiu turnyro ir stebėsiu visas rungtynes, kiek tik leis galimybės.

Atidarymo mačas bus tarp šeimininkų rusų ir Naujosios Zelandijos rinktinės, kuri yra stipriausia Okeanijoje.

Mes žinome paskutinių metų Rusijos ekipos problemas - pačioje komandoje, jos mikroklimate.

Fiasko, patirtas Europos futbolo čempionate.

Visi šie įvykiai lėmė, kad ekipa nebuvo minima geriausiais žodžiais net ir savo šalies žiniasklaidoje.

Tačiau turnyras vyks namie ir savo sienos, gali nulemti kitą požiūrį į šį turnyrą. Be to, geras pasirodymas pridėtų daugiau pasitikėjimo prieš pasaulio futbolo čempionatą.

Pirmosios rungtynės laukia prieš zelandus. Šio mačo baigtį sunku prognozuoti - senokai nemačiau rusų, ką jau kalbėti apie Okeanijos atstovus.

Žiūrint į Rusijos komandos sudėtį, galima teigti, kad stiprių ir individualiai pajėgių žaidėjų yra.

Jų galbūt ne tiek daug, atsižvelgiant į šalies dyį, tačiau nepamirškime - vietinė lyga remiasi legionieriais, o svetur išvykę rusai didelio įspūdžio nepalieka.

Aišku, N.Zelandijos komanda - be ryškių žvaigždžių ir jai ypač trūksta talentingų žaidėjų puolime. Kita vertus, ekipa labai gerai pasiruošusi fiziškai. Tai leidžia gerai gintis ir būti pavojingiems standartinių situacijų metu", - sakė R.Vyšniauskas.

Prognozė

„Atidarymo rungtynių metu Rusija turėtų iškovoti pergalę. Galbūt, tai nebus labai rezultatyvios rungtynės, pavydžiui, 1-0 ar 2-0, bet aš esu įsitikinęs, kad zelandai šiame mače nepelnys įvarčio.

Renkuosi įvykį, kad N.Zelandija neįmuš įvarčio.

Tai nulems keli faktoriai - rusai žaidžia namie ir zelandai nėra stiprūs puolime. Jei pažiūrėtume į paskutines jų rungtynes, ten daug įvarčių nebuvo mušama, nors varžovai nebūdavo itin aukšto lygio“, - prognozavo komentatorius.

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.