"1000 eurų iššūkis. R. Vyšniauskas: Vokietija turėtų išsikrapštyti pergalę

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 931 Eur (minusavus naujausią statymą)


Vokietija - Švedija

„Vokiečiai yra akivaizdūs favoritai ir jiems būtinai reikia pergalės. Jie tikrai lips ant švedų. Tuo tarpu švedai savo ruožtu yra labai stipri komanda fiziškai ir yra aukšta komanda. Su ja žaisti nėra patogu ir lengva ir geroms, elitinėms komandoms, tokioms kaip Vokietija.

Manau, kad rungtynės neturėtų būti rezultatyvios ir Vokietija turėtų pergalę išsikrapštyti. Vargu ar švedai šiame mače sukurs kažką pavojingo ir mane labai sudomino statymas, kad švedai šiandien nepelnys įvarčio.

Taigi į šį įvykį atkreipiau dėmesį ir gerai pasvarstęs jį ir pasirinkau. Tad 40 eurų, kad švedai šiandien nepramuš Vokietijos gynybos (1,85 koeficientas) ir vokiečiai tuo pačiu pridėsiu, kad turėtų iškovoti nelengvą pergalę“, - teigė R. Vyšniauskas.