"1000 eurų iššūkis": R.Vyšniauskas apie rusų šansus prieš S.Arabiją  (VIDEO)

Rusijoje startuoja planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Rusija - Saudo Arabija

"Pirmenybių atidarymo rungtynės ir prognozuočiau, kad jose bus pelnyta daugiau nei 2,5 įvarčio (koeficientas 2,25) ir renkuosi 30 eurų sumą.

Abi komandos yra silpniausios būtent gynyboje, o Saudo Arabija apskritai yra viena silpniausių komandų čempionate.

Visgi, ši rinktinė žaidžia greitą ir atvirą futbolą, nors S.Arabija nėra gerai paruošta taktiškai ir rungtyniauja "va bank". Savo gretose arabai turi greitų žaidėjų ir atrankoje ekipa žaidė rezultatyviai. Manau, kad jie nespės taip greitai pakeisti žaidimo ir paruošti apkasų prie savo vartų.

Rusai taip pat yra trapūs gynyboje ir neprognozuojami. Jų gynėjai ir vartininkas I.Akinfejevas kartais pridaro vaikiškų klaidų, kurios verčia griebtis už galvos. Nenustebintų, jei S.Čerčesovo auklėtiniai praleistų įvartį nuo S.Arabijos. Vis dėlto rusai turėtų laimėti šias rungtynes ir iš jų tikiuosi bent 2-3 įvarčių", - teigė komentatorius.

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...