"1000 eurų iššūkis". R.Vyšniauskas: pokyčiai nesugniuždys Ispanijos rinktinės (VIDEO)

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 997,5 Eur (minusavus naujausią statymą)


Ispanija - Portugalija

"Mūsų laukia B grupės desertas - susitiks dvi favoritės Ispanija ir Portugalija. Kaip ir daugelis, prognozavau, kad ispanai grupėje užims pirmąją vietą, tačiau kai kurie po netikėtų permainų trenerio poste pradėjo abejoti jų galimybėmis.

Nežinia, ką naujasis strategas F.Hierro spėjo įdiegti per keletą dienų, bet tai mano tikėjimo ispanų galimybėmis planetos pirmenybėse nesumenkino.

Manau, kad ekipa buvo pasiruošusi, o J.Lopetigui sistema nebus ardoma. F.Hierro buvo labai garsus futbolininkas, kurį gerbs rinktinės žaidėjai.

Permainos labai į viršų pakėlė šios rinktinės pergalės koeficientą, todėl aš ją ir renkuosi (40 eurų, koeficientas 2,15)“, - sakė R.Vyšniauskas.

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras:

Prabangūs Cristiano Ronaldo CR7 apatiniai vyrams! Iki liepos 31 - NEMOKAMAS pristatymas su kodu “CR7VASARA”. Pirkti čia.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...