"1000 eurų iššūkis". R.Vyšniauskas: tikiu Egipto rinktinės šansais

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 932,5 Eur (minusavus naujausią statymą)


Rusija – Egiptas

„Po puikaus Rusijos rinktinė sutinka daug kietesnį varžovą – Egipto rinktinę. Po dviejų nesėkmingų statymų, kur nuvylė rungtynių favoritai – bandysiu šiandien reabilituotis. Patikėsiu šiandien Egipto rinktinės šansais.

Dar prieš čempionatą aš buvau prie tos kategorijos žmonių, kurie sakė, kad Rusijos rinktinė neišeis iš grupės. Tad statau 50 eurų sumą, kad Egipto rinktinė šiandien nepralaimės (1.79 koeficientas).

Tai yra labai gerai organizuota komanda. Jie jau prieš Urugvajų parodė, kad yra disciplinuota, gerai ginasi. Urugvajus tose rungtynėse turėjo daug problemų pralaužiant Egipto gynybą. Taip pat sugrįžta Mohamedas Salah, kas yra tikras pakylėjimas Egipto komandai“, - teigė R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...