A. Conte: gera komanda esame tik "ant popieriaus"

Antonio Conte vadovaujamas Londono "Chelsea" klubas įkrito į duobę.

Tris pergalės iš eilės Anglijos "Premier" lygos sezono pradžioje iškovojęs "mėlynųjų" klubas dabar tiek pat kartų iš eilės nesugebėjo pasiekti pergalės. "Emirates" stadione vakar "Chelsea" turėjo susitaikyti su skaudžiu pralaimėjimo Londono derbyje prieš "Arsenal".

Strategas mano, kad komandai dar reikia daug ir sunkiai dirbti, kad būti pasiekti rezultatai. Pasak A. Conte, dabar komanda yra gera tik "ant popieriaus".

"Po šiandien visiems aišku, kad turime sunkiai dirbti. Dabar mes esame puiki komanda tik "ant popieriaus", - pasakojo treneris. - Manau, kad tai visos komandos problema, o ne tam tikrų žaidėjų. Kai niekas neveikia yra labai sunku sužaisti geras rungtynes".

"Mes žinome, kad turime dar daug ir sunkiai dirbti. Nemanau, kad dabartinė komanda yra pasiruošusi kovoti. Mes turime laukti, kada gera komanda bus ne tik "ant popieriaus", bet ir aikštėje. Tai labai svarbu", - tęsė italas.

Paklaustas, ką mano apie grubią Gary Cahillo klaidą, A. Conte atsakė: "Aš nenoriu kalbėti apie tai, nes tai nėra teisinga žaidėjo atžvilgiu. Mes laimime ir pralaimime kaip komanda."

10 taškų turintis "Chelsea" klubas "Premier" lygoje nukrito į aštuntąją vietą.