A. Novikovas: „Kai mes buvom 11 prieš 11 - darėm su jais ką norėjom" (VIDEO)

Po dramatiškai laimėtų rungtynių prieš San Mariną Lietuvos rinktinės treneris ir žaidėjai pripažino, kad antroji rungtynių pusė susiklostė toli gražu ne taip, kaip buvo tikėtąsi, o dvikovos atomazgoje prireikė pademonstruoti tikėjimą savo jėgomis ir charakterį.

Lietuvos rinktinės saugas Arvydas Novikovas:

„Kaip ir treneris minėjo, negalime jiems leisti žaisti, turime juos spausti. Išėjo taip, kad padarėme smulkią klaidą ir iš jos išėjo įvartis. Vienas smūgis į vartų plotą ir praleidome. Kai mes buvom 11 prieš 11 - darėm su jais ką norėjom. Ta raudona kortelė išmušė iš vėžių, bet parodėme charakterį. Nesvarbu kokiu rezultatu, svarbu, kad laimėjome."

Lietuvos rinktinės gynėjas Vaidas Slavickas:

„Pirmas kėlinys pavyko, bet neišnaudojome daug progų. Padarėme klaidą, vienas smūgis ir praleidome įvartį. Jie saugojo rezultatą, bet pavyko įmušti. Džiaugiamės pergale. Varžovai turėjo daugiau vienu žaidėju, gynėsi visa komanda. Mes tikėjome iki galo ir pasiekėme įvartį. Turėjome daug progų ir neišnaudojome."

Lietuvos rinktinės gynėjas Georgas Freidgeimas:

„Gerai pradėjome rungtynes, įmušėme greitą įvartį. Galėjome sau palengvinti užduotį pirmajame kėlinyje, turėjome kelias šimtaprocentes progas. Reikėjo viską išspręsti ir ramiai pabaigti rungtynes. Viskas vyko pagal dramatišką scenarijų. Žaidėjai supranta, kad galime žaisti geriau. Apsisunkinome sau rungtynes. Tačiau ar laimime 5-0, ar 2-1, į lentelę rašosi trys taškai."