Airių treneris: Lietuvos jaunimo rinktinė turi didelių ir fiziškai gerai sudėtų vyrukų

Airijos jaunimo (U-21) rinktinė paskelbė savo galutinę sudėtį atrankos rungtynėms spalio 9 dieną su Lietuva ir po keturių dienų vyksiančiai dvikovai su Italija.

Būsimi lietuvių varžovai startavo dvejomis pergalėmis namuose ir išvykoje prieš Andoros futbolininkus ir šiuo metu 2 grupėje lyderio pozicija dalijasi su slovėnais ir serbais.

Airijos rinktinės vyriausias treneris Noel‘as King‘as neslepia ambicingų užmojų išsilaikyti grupės viršūnėje ir artimiausiose dvejose rungtynėse pasiekti pergales.

„Esu patenkintas komandos pasirodymu pirmose dvejose atrankos rungtynėse. Visi kas dalyvavo dvikovose su Andora ir vėl gali atstovauti rinktinei rungtynėse su lietuviais ir italais, tai labai puku. Mūsų laukia dvi sunkios rungtynės. Pirmiausiai turime susitelkti ties dvikova prieš Lietuvą. Tikiuosi mūsų gausaus žiūrovų palaikymo kaip ir ankstesniuose susitikimuose“, - vylėsi keltų rinktinės strategas.

Kaip jau įprasta Didžiosios Britanijos šalims, didžioji dalis jų futbolo rinktinės žaidėjų atstovauja Anglijos "Premier", "Championship" ir žemesnių lygų klubams. Ne išimtis ir Airijos U-21 rinktinė, kuri turi atstovų iš tokių klubų kaip "West Ham United", "Watford", „Tottenham Hotspur“, "Everton", "Leeds United", "Blackburn Rovers" ir kitų. 

Treneris pasidžiaugė ir vienu rinktinės lyderiu Jack‘u Byrne, kuris yra Vytauto Andriuškevičiaus komandos draugas Olandijos „Cambuur“ SC klube ir sugrįžęs po traumos nuolat žaidžia pagrindinėje sudėtyje.

Airijos U-21 rinktinės strategas kalbėdamas apie Lietuvos rinktinę išskyrė jos fizinę jėgą ir ūgį. "Teko peržiūrėti Lietuvos rinktinės rungtynių įrašus ir galiu pastebėti, jog tai komanda turinti didelių ir fiziškai gerai sudėtų vyrukų. Jie stengsis padaryti viską, kad laimėtų rungtynes. Jiems nepasisekė rungtynės su Andora, kuriose jie turėjo aiškų pozicinį pranašumą, tačiau viena ataka viską sugadino. Manau, jog jie stengis nekartoti klaidų", - priešininką reziumavo Airijos rinktinės treneris.

Airijos ir Lietuvos U-21 rinktinių rungtynės bus žaidžiamos šį penktadienį 19:45 val. Lietuvos laiku Vaterfordo sporto centro stadione. Dvikovai teisėjaus arbitrų brigada iš San Marino.

Airijos U-21 rinktinės sudėtis rungtynėms su Lietuva

Vartininkai: Daniel Rogers (“Falkirk” FC, Škotija), Eric Grimes (“Leeds United” AFC, Anglija)

Gynėjai: Jack Connors (“Dagenham and Redbridge” FC, Anglija), Sean Kavanagh (“Fulham” FC, Anglija), Sean Long (“Reading” FC, Anglija), Lee Desmond (“St. Patricks Athletic” FC ), Glen Rea (“Sounthend United” FC, Anglija), Darragh Lenihan (“Blackburn Rovers” FC, Anglija), Shane Griffin (“Reading” FC, Anglija)

Saugai: Joshua Cullen („West Ham United“ FC, Anglija), Alan Browne („Preston North End“ FC, Anglija),  Callum O’Dowda („Oxford United“ FC, Anglija), Jack Byrne („Cambuur" SC, Olandija), Kenny McEvoy („Tottenham Hotspur“, Anglija), Harry Charsley ("Everton" FC, Anglija)

Puolėjai: Sean Maguire („Dundalk“ FC), Dylan Connolly („Ipswich Town“ FC, Anglija), Conor Wilkinson („Barnsley“ FC, Anglija)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...