Anglijoje - dramatiška "Man City" pergalė, W. Rooney įvartis iš pusės aikštės ir triuškinantis "Arsenal" pasirodymas (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje trečiadienį baigtos žaisti 14-ojo turo rungtynės.

Puikią sportinę formą demonstruojantis Londono "Arsenal" namuose surengė tikrą įvarčių fiestą - "Huddersfield" subombardavo rezultatu 5-0.

3-ąją minutę Alexandre'as Lacazette įmušė pirmąjį rungtynių įvartį. Prancūzas po pirmojo kėlinio buvo pakeistas dėl traumos, tačiau "kanonieriai" nestrigo puolime ir be A. Lacazette'o.

Per dvi minutes po Mesuto Ozilo perdavimų pasižymėjo ir Oliveris Giroud, ir Alexis Sanchezas, o vos už kelių minučių įvartį į savo sąskaitą įsirašė ir pats vokietis. Galutinis taškas buvo padėtas 87-ąją minutę, pasižymėjus tam pačiam O. Giroud.

Kitose rungtynėse pergalę tik vieno įvarčio skirtumu prieš "Swansea" pasiekė Londono "Chelsea". Vienintelis Antonio Rudigerio įvartis 55-ąją minutę atnešė pergalę "mėlyniesiems".

Kitose rugtynėse kaip reikiant pasiautėjo į pergalių kelią sugrįžęs Liverpulio "Everton". Wayne'o Rooney vedami "irisai' rezultatu 4-0 sutriuškino Davido Moyeso vadovaujamą "West Ham" klubą.

W. Rooney šiose rungtynėse pelnė net tris įvarčius - tai jam buvo pirmasis "hat-trickas" atstovaujant "Everton" ekipai. 66-ąją minutę anglas savo trečiąjį įvartį įsirašė nuostabiu smūgiu iš pusės aikštės.

"Liverpool" taip pat neturėjo sunkumų su savo varžovais - Jurgeno Kloppo vadovaujama komanda rezultatu 0-3 nugalėjo "Stoke  City". 17-ąją minutę "raudonuosius" į priekį išvedė Sadio Mane, o pergalę antrajame kėlinyje užtvirtino po keitimo aikštėje pasirodęs ir dubliu pasižymėjęs Mohamedas Salah.

"Etihad" stadione įvyko tikra drama - "Manchester City" paskutinę rungtynių sekundę išplėšė pergalę prieš "Southampton", kuri buvo 12-oji iš eilės šiame "Premier" lygos sezone.

47-ąją minutę "miestiečiai" įsiveržė į priekį, kai Kevinas De Bruyene atliko perdavimą standartinės situacijos metu ir kamuolys netikėtai atsidūrė vartų tinkle. Tačiau Oriolas Romeu 75-ąją minutę nuliūdino Mančesterio ekipos gerbėjus išlygindamas rezultatą.

Vis dėlto "Man City" paskutinėmis rungtynių minutėmis spaudė savo varžovus ir per šeštą pridėto laiko minutę Raheemas Sterlingas puikiu smūgiu išplėšė šeimininkams pergalę.

Rezultatai:

"Arsenal" 5 - 0 "Huddersfield"
3' [1 - 0] A. Lacazette
68' [2 - 0] O. Giroud
69' [3 - 0] A. Sanchez
72' [4 - 0] M. Ozil
87' [5 - 0] O. Giroud

"Chelsea" 1 - 0 "Swansea"
55' [1 - 0] A. Rudiger

"Man CIty" 2 - 1 "Southampton"
47' [1 - 0] K. De Bruyne
75' [1 - 1] O. Romeu
90+6' [2 - 1] R. Sterling

"Everton" 4 - 0 "West Ham"
18' [1 - 0] W. Rooney
28' [2 - 0] W. Rooney
66' [3 - 0] W. Rooney
78' [4 - 0] A. Williams
18' W. Rooney ("Everton") nerealizavo 11 m. baudinio
59' M. Lanzini ("West Ham") nerealizavo 11 m. baudinio

"Stoke City" 0 - 3 "Liverpool"
17' [0 - 1] S. Mane
77' [0 - 2] M. Salah
83' [0 - 3] M. Salah

"Bournemouth" 1 - 2 "Burnley"
37' [0 - 1] C. Wood
65' [0 - 2] R. Brady
79' [1 - 2] J. King

 

Turnyrinė lentelė: