Į rinktinės varžybas atėję aistruoliai galės grožėtis malonia staigmena - švieslente

Šiandien vakare į Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadioną Vilniuje rungtynėms Lietuvos ir Maltos rinktinių rungtynės susirinkę žiūrovai išvys naujovę.

Futbolo gerbėjai rungtynių Vilniuje metu rezultatą, rungtynių laiką ir kitus vaizdus stebėti modernioje, aukščiausius tarptautinius standartus atitinkančioje švieslentėje. Specialiai šiam stadionui pagamintą švieslentę LFF įsigijo iš IT ir telekomunikacijų bendrovės „Teo“.

„Dėl įvairių teisinių ir techninių kliūčių šio klausimo išsprendimas užtruko, tačiau dabar galime pasidžiaugti, kad ir LFF stadionas nuo šiol turės tokį ekraną, kokie yra naudojami užsienyje. Tikimės, kad nauja švieslentė suteiks geresnę patirtį žiūrovams. Pirmieji švieslentę pamatys atvykę į stadioną stebėti Lietuvos ir Maltos rinktinių rungtynes“, – sako LFF prezidentas Edvinas Eimontas.

Vos 6 centimetrų storio švieslentės gamybą ir įrengimą pagal Lietuvos futbolo federacijos užsakymą organizavo „Teo“ ir „Hansab“. Joje įmontuota daugiau nei 50 tūkst. LED lempučių, sudarančių vientisą aukštos raiškos ekraną.

„Džiaugiamės vis stiprėjančiu Lietuvos futbolu. Tikimės, kad naujojoje švieslentėje, kuri pasižymi reguliuojamu bei itin dideliu - 8000 nitų ryškumu, šį vakarą matysime mūsų rinktinės laimėjimą. Ši švieslentė - tai naujos kartos LED ekranas, kuriame 15 milimetrų tankiu sumontuoti SMD diodai. Ji turi platesnį matymo kampą, leidžia vaizdą ryškiai atvaizduoti net ir itin saulėtą dieną, be to, suvartoja mažiau elektros energijos“, – pasakoja „Teo“ ir „Omnitel“ Stambaus verslo padalinio vadovas Vytis Žalimas.

Bendrovė „Teo“ visų Lietuvos vyrų futbolo rinktinės rungtynių metu taip pat užtikrina kokybišką ir stabilų „Wi-Fi“ ryšį užsienio ir Lietuvos žurnalistams bei svečiams.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...