"Leicester" sudavė dar vieną smūgį "Tottenham" ekipai, "Man Utd" patiesė "Watford" (VIDEO)

Antradienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos ketverios pirmos 14-ojo turo rungtynės.

"Kings Power" stadione "Leicester City" priėmė Londono "Tottenham". Mauricio Pochettino auklėtiniai iš duobės neišlipo - "lapės" rezultatu 2-1 nugalėjo trečias rungtynes iš eilės be pergalės liekančius "Spurs" futbolininkus.

Jau 13-ąją minutę šiose rungtynėse krito pirmasis įvartis - po Marco Albrightono perdavimo puikų įvartį vienu lietimu pasiekė puolėjas Jamie Vardy.

"Tottenham" po praleisto įvarčio turėjo progų, tačiau "lapes" gelbėjo puikiai žaidęs Kasperas Schmeichelis. Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje Lesterio gerbėjai buvo priversti atsistoti iš savo sėdimų vietų dar kartą - nuostabų reidą atlikęs Riyadas Mahrezas padidino pranašumą iki dviejų įvarčių.

Antrajame kėlinyje "Spurs" bandė sugrįžti į rungtynes ir 79-ąją minutę Harry Kane'as "išpakavo" Eriko Lamelos dovanėlę, tačiau pasiekti išlyginamojo įvarčio "Tottenham" taip ir nesugebėjo.

"Tottenham" ekipai tai buvo antroji nesėkmė per paskutines tris rungtynes. Nuo lyderių "Spurs" jau atsilieka 14 taškų skirtumu.

Kitoje dvikovoje "Manchester United" rezultatyvioje dvikovoje pranoko "Watford". Jose Mourinho auklėtiniai rezultatu 4-2 patiesė "širšes".

"Raudonuosius velnius" į priekį rungtynių pradžioje vedė Ashley Youngas - 19-ąją minutę anglas išvedė svečius į priekį, o pranašumą po šešių minučių padidino pelnydamas nuostabų įvartį baudos smūgiu.

32-ąją minutę rezultatas jau tapo triuškinantis - Anthony Martialis smeigė trečią vinį. Tačiau "Watford" pasiduoti neketino ir antrajame kėlinyje buvo grąžinę intrigą.

77-ąją mintuę Troy'us Deeney nuo 11 metrų žymos sumažino atsilikimą, o 84-ąją minutę intrigą į susitikimą įnešė Abdoulaye Doucoure. Vis dėlto "Man Utd" čia taškų prarasti nebuvo nusiteikęs ir pergalę po dviejų minučių užtvirtino Jesse Lingardas.

Antroje vietoje žygiuojantis "Man Utd" nuo lyderių bent laikinam sumažino atsilikimą iki penkių taškų.

Likusios dvikovos baigėsi lygiosiomis tarp "Brighton" - "Crystal Palace" bei "West Brom" - "Newcastle" klubų.

Rezultatai:

"Leicester" 2 - 1 "Tottenham"
13' [1 - 0] J. Vardy
45+1' [2 - 0] R. Mahrez
79' [2 - 1] H. Kane

"Watford" 2 - 4 "Man Utd"
19' [0 - 1] A. Young
25' [0 - 2] A. Young
32' [0 - 3] A. Martial
77' [1 - 3] T. Deeney (11 m. baudinys)
84' [2 - 3] A. Doucoure
87' [2 - 4] J. Lingard

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10758828" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"West Brom" 2 - 2 "Newcastle"
45+1' [1 - 0] H. Robson-Kanu
56' [2 - 0] S. Field
59' [2 - 1] S. Clark
83' [2 - 2] M. Ritchie

 

"Brighton" 0 - 0 "Crystal Palace"

 

Turnyrinė lentelė: