"Man City" žaidėjams traumų linkėjęs P. Pogba bus priverstas praleisti Mančesterio derbį

Paulis Pogba demonstravo aukščiausios klasės futbolą rungtynėse prieš Londono "Arsenal", tačiau 74-ąją minutę minutę buvo skaudžiai nubaustas už savo neapgalvotą elgesį.

"Manchester United" rezultatu 3-1 nugalėjo "Arsenal", bet minėtą rungtynių minutę liko žaisti dešimtyje, nes Pauliui Pogba buvo parodyta raudona kortelė - jis su grifais užlipo ant Hectoro Bellerino kojos.

Rungtynių arbitras nesudvejojo ir Prancūzijos rinktinės saugui iškart parodė raudoną kortelę. Tai reiškia, kad saugas bus priverstas praleisti mažiausiai dvi rungtynes.

Be P. Pogba "Man Utd" turės verstis itin svarbiose rungtynėse - kitą savaitgalį "raudonieji velniai" namuose priima lyderius "Man City", kuriuos yra būtina įveikti norint tęsti kovą dėl titulo.

Internautai ėmė džiūgauti prancūzo raudona kortele, nes prieš pat rungtynes pasirodė reportažas, kuriame P. Pogba palinkėjo "miestiečių" žaidėjams gauti traumas, jog jie pajaustų situaciją, kokią turėjo "Man Utd".

"Žinau, kad labai blogai yra sakyti tokias mintis, bet aš tikiuosi, kad "Man City" ekipoje kai kurie itin svarbūs žaidėjai patirs traumas, kaip nutiko ir mums", - BBC laidoje sakė prancūzas.

Karma yra labai skaudus dalykas, Pauli?

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...