Molėtuose atidarytas milijono eurų vertės stadionas (FOTO)

Molėtų krašto gyventojai nuo šiol sportinių aukštumų sieks rekonstruotame miesto stadione, kuris buvo iškilmingai atidarytas antradienį, gegužės 30 d.

Stadionas pritaikytas futbolo ir lengvosios atletikos varžyboms. Jame įrengti bėgimo, bėgimo su kliūtimis, šuolio į tolį, trišuolio sektoriai. Stadiono aikštėje žaliuoja natūrali veja, įrengti speciali laistymo sistema. Stadionui atnaujinti prireikė daugiau negu milijono eurų. Tam panaudotos Valstybės investicijų programos ir Molėtų rajono savivaldybės lėšos.

„Atkaklus darbas mums padėjo pasiekti šiandienos rezultatą. Kviečiame atsakingai naudotis naująja miesto sporto infrastruktūra“, – rekonstruotu stadionu džiaugėsi, padėkas teikė ir toliau sutartinai dirbti Molėtų krašto labui kvietė Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys. Stadiono atidarymo šventėje netrūko garbių svečių. Į Molėtus atvykusiems svečiams stadiono atidarymas ir optimizmu trykštantys molėtiškiai priminė, kad sportas yra svarbus visų amžiaus grupių žmonėms, jog čia gyvena aktyvūs ir sportiški žmonėms, kuriems reikia sporto centrų, stadionų, baseinų. Svečiai molėtiškiams palinkėjo, kad rekonstruotas Molėtų stadionas taptų vieta, kur būtų laimimas ne vieną futbolo čempionatas ir pelnytas ne vienas medalis.

Stadiono atidarymo proga taip pat surengtas Visagino sporto centro akrobatų pasirodymas, Krašto apsaugos savanorių pajėgų bigbendo ir Alantos gimnazijos jaunimo liaudiškų šokių grupės koncertas, stadioną apjuosė gyva susirinkusių juosta, dangų papuošė olimpinių spalvų balionai, stadioną pašventino Molėtų parapijos klebonas mons. Kęstutis Kazlaukas. Prieš iškilmes vyko vaikų futbolo turnyras.