Paulius Ambrazevičius: priimčiau J.Kvedarą į "Humoro klubą"

"Humoro klubo" narys ir aktyvus futbolo mėgėjas Paulius Ambrazevičius susprogdino tylos bombą ir netikėtai paatviravo. Nuo futbolo pasaulio numesta paslapties skraistė atvėrė tiesą apie milžiniškas sumas, slaptus sandorius bei Vilijampolės gyvenimą.

Jei taptumėt LFF prezidentu, kokius savo draugus paimtumėte į rinktinę?

Draugų neimčiau – iš žaidimo už rinktinę mažai pinigų, daugiau garbės. Draugus geriau samdyčiau kaip vertėjus, masažistus ir autovežių vairuotojus – sako, neblogai ten moka. Vietoj draugų, bent jau į rinktinės stovyklą, pakviesčiau Marių Stankevičių, Deividą Šemberą, Žydrūną Karčemarską, Saulių Mikoliūną. Viską sprendžia treneris, sakot? Cha, viską nuspręsčiau aš.

Jūs – LFF vadovas. Kokia algą sau mokėtumet ir kokia valiuta?

Mokėčiau tokią, kokios užtektų oriam pragyvenimui, motociklui, butui Palangoje ir kad sąžinė negraužtų. Būtinai doleriais, nes tas euras čia ilgai nesilaikys, o va baksas – kitas reikalas.

Pauliau, ar sutiktumėte J.Kvedarą priimti į Humoro klubą jei netektų darbo?

Netikiu, kad kada nors Juliaus Kvedaro neliks Lietuvos futbolo federacijoje, tai galiu pažadėt bet ką, kad ir priimti jį į “Humoro klubą” ar pavėžinti ant motociklo (neturiu nei teisių, nei motociklo).

Kokia būtu Jūsu pravardė futbolo pasaulyje?

Kadangi “Julius” yra “Lialka”, tai “Paulius” būtų “Pauliakas”. Beje, sutapimas, bet tokia pravarde mane jau žino Vilijampolėje.

Už kiek pirktumėte pasaulio futbolo čempionatą Lietuvai?

Kad nelabai turėtume ką pasiūlyt, manau – gintaro, juodos duonos, Sabonį. Bet pagal geriausias FIFA tradicijas man svarbiau būtų ne tai, ką Lietuva gautų iš to čempionato, bet ką gaučiau aš. Gyventi tai reikia.

Eurofootball.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...