Skaitytojo laiškas: LFF nusamdė Lietuvą pasiruošusį išduoti fotografą? (FOTO)

Portalas "EuroFootball.lt" sulaukė skaitytojo Andriaus laiško, kuriame futbolo gerbėjas piktinasi Lietuvos futbolo federacijos sprendimu.

"Priimti keistus sprendimus mūsų šalies futbole - įprasta praktika. Kaip ir vėliau juos patyliukais atšaukti. Pernai sulaukėme apmokesdintų internetinių transliacijų, šiemet - A lygos rungtynių darbo dienomis ir nemažo metinio mokesčio kiekvienam futbolą užsimaniusiam žaisti piliečiui. Dabar naujausias sprendimas pramušė dugną.

Lietuvos futbolo federacijos puslapyje ir socialiniuose tinkluose pradėjo šmėžuoti fotografo Augusto Didžgalvio darytos nuotraukos, už kurias gali būti mokami nemaži pinigai. Galbūt LFF patingėjo pasidomėti šio žmogaus pareiškimais internete, kuriuose jis Lietuvą siunčia "naxui", grasina nušauti Lietuvos pareigūnus, sako, kad Lietuva turi duoti jam, o ne atvirkščiai, bei kitais protu sunkiai suvokiamais dalykais.

Kad taip gali nutikti iš tiesų, abejonių nekyla, nes šitas fotografas jau yra grasinęs ginklu moteriai su kūdikiu prekybos centre Akropolyje.


Šis laiškas yra skaitytojo nuomonė, už kurią portalas "EuroFootball.lt" neatsako.