J. Kloppas: "Man gaila Guardiolos ir "Man City" žaidėjų"

Penktadienį futbolo pasaulį apskriejo stulbinanti žinia apie tai, kad "Manchester City" ekipa dėl grubių FFP ("Financial Fair Play") pažeidimų dviem sezonams šalinama iš tarptautinių turnyrų.

Apie šią situaciją po šeštadienį iškovotos pergalės prieš "Norwich" kalbėjo ir "Liverpool" strategas Jurgenas Kloppas, kuris pripažino, kad šioje situacijoje jam labiausiai gaila Pepo Guardiolos ir "Man City" futbolininkų.

"Ši naujiena mane išties šokiravo. Aš tikrai nežinau, kaip vyksta visi šie dalykai, tačiau kaip futbolo treneris galiu pasakyti, kad "Manchester City" žaidžia nuostabų futbolą nuo tada, kai komandos vairą perėmė Pepas Guardiola.

Aš visada žavėjausi Pepo darbu bei tuo, kaip pastaraisiais metais žaidžia jo komanda. 

Tikrai nežinau, kaip viskas vyks toliau. Akivaizdu, kad "City" skųs šį sprendimą. Manau, kad mes sulauksime dar daugiau informacijos, kurią žmonės aptarinės itin aktyviai.

Jei atvirai, man gaila Guardiolos ir "Man City" žaidėjų, nes jie tikrai nedarė nieko blogo bei demonstravo nuostabų futbolą. Kur bedirbo Pepas, jis padėjo pakelti futbolo lygį.

Vis tik mes visi privalome gerbti taisykles. Tikrai nežinau, ar jie jas pažeidė, ar ne, bet UEFA turi savo nuomonę ir pažiūrėsime, kas nutiks ateityje", - po pergalės kalbėjo J. Kloppas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...