Rugpjūčio 21 d. transferai ir gandai: aktyvus "Monaco" ir besitęsianti Neymaro drama

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Roma" patvirtino, kad Davide Zappacosta sėkmingai pasiekė Italijos sostinę ir netrukus padės parašą ant vienerių metų nuomos sutarties.

***

Marcosas Rojo per artimiausias dienas turėtų išvykti į Turkiją. "Manchester Evening News" skelbia, kad Stambulo "Fenerbahče" pasiekė susitarimą dėl argentiniečio nuomos.

***

"Mundo Deportivo" teigia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" už Neymarą prašė 100 mln. eurų ir dviejų "Barcelona" žaidėjų – Nelsono Semedo ir Ousmane'o Dembele. Visgi abu futbolininkai atsisakė išvykti į Paryžių.

Savo ruožtu ESPN priduria, kad pati "Barcelona" siūlė 40 mln. eurų už vienerių metų nuomą ir teisę kitą vasarą į jį įgyti visas teises sumokėjus dar 150 mln. eurų.

***

Vartininku krizę išgyvenantis "Liverpool" klubas nusitaikė į dar vieną šios pozicijos žaidėją. "The Guardian" rašo, kad J. Kloppas yra sunerimęs dėl Adriano klaidos prieš "Southampton", todėl norėtų į komandą pasikviesti iki šios vasaros "Tottenham" klube rungtyniavusį Michelį Vormą. 

***

Neseniai su Mario Balotelli susitarusi "Brescia" komanda nusitaikė į kitą gerai žinomą italą – Ignazio Abate. Jis šią vasarą tapo laisvuoju agentu. ("Calciomercato")

***

Ousmane'o Dembele agentas "L'Equipe" leidiniui patvirtino, kad jo klientas neplanuoja palikti "Barcelona" komandos.

***

"Monaco" iš "Leicester City" ekipos pasiskolins puolėją Islamą Slimani. Į sandorį bus įtraukta galimybė po sezono išpirkti alžyriečio kontraktą. ("L'Equipe")

***

Madrido "Real" yra susidomėjęs Barselonos "Espanyol" atraminio saugo Marco Roco paslaugomis. Talentingas ispanas šią vasarą taip pat domino Miuncheno "Bayern", tačiau šie atsisakė aktyvuoti jo išpirkos sumą, kuri siekia 40 mln. eurų. ("Mundo Deportivo")

***

Londono "Chelsea" užkirto kelią Tiemoue Bakayoko grįžti į "Monaco" klubą, mat jų netenkino tai, kad prancūzai jį norėjo pasiskolinti be galimybės išpirkti kontraktą. (RMC)

***

Londono "Arsenal" paruošė naują penkerių metų sutartį Matteo Guendouzi. Prancūzas galės pasigirti daugiau nei dvigubai didesniu atlyginimu – 70 tūkst. svarų per savaitę. ("Daily Mirror")

***

"Corriere dello Sport" teigia, kad Romos "Lazio" yra arti susitarimo su Fernando Llorente, kuris yra tapęs laisvuoju agentu.

***

Mauro Icardi atmetė "Monaco" klubo pasiūlymo ir vis dar laukia rimtesnių "Napoli" ekipos bandymų įsigyti jį, praneša "Gazzetta dello Sport".

***

Tas pats "Monaco" klubas yra itin susidomėjęs "Southampton" saugo Mario Lemina paslaugomis. Buvęs "Juventus" žaidėjas yra vertinamas 25 mln. svarų. ("L'Equipe")

***

Londono "Tottenham" sutiko Stambulo "Bešiktaš" klubui paskolinti krašto puolėją Georgesą-Keviną NKoudou. ("TRT Spor")

***

OFICIALU: "Sassuolo" už 5 mln. eurų iš Vienos "Rapid" įsigijo jauną dešiniojo krašto gynėją Mertą Muldurą.

***

OFICIALU: "Villarreal" sumokėjo 7,5 mln. eurų už talentingą "Malaga" ekipos krašto puolėją Javį Ontiverosą. Jis pasirašė penkerių metų sutartį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...