"1000 EF pinigų iššūkis". R.Vyšniauskas: Meksikos ekipa yra pranašesnė už Rusiją (VIDEO)

Rusijoje vyksta Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas kiekvieną rungtynių dieną pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 1255 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą). Atspėti įvykiai 5/5.


Šeštoji diena

Meksika - Rusija

"A grupėje viskas spręsis šiose rungtynėse - rusai turi tris taškus, meksikiečiai - keturis. Pirmenybę teikčiau būtent jiems, nes J.C.Osorio auklėtiniai yra šiek tiek stipresni. Aikštės šeimininkams būtina pergalė, tuo tarpu jų varžovams užtenka lygiųjų. Meksika gali žaisti gerą futbolą, kuris bus grindžiamas kontratakomis", - sakė komentatorius.

Naujoji Zelandija - Portugalija

"Galbūt portugalų ekipos treneris pataupys kai kuriuos lyderius, tačiau bet kuri jų sudėtis yra pakankamai stipri, kad nugalėtų zelandus. Tuo tarpu Okeanijos atstovams tai rungtynės dėl garbės. Prognozuoju, kad Europos čempionai pasieks gana užtikrintą pergalę", - teigė Vyšniauskas.

Prognozė

"Spėčiau, kad Rusijos ir Meksikos dvikovoje bus mažiau nei 2,5 įvarčio (1,85). Osorio žaidėjai koncentruosis į gynybą ir bus gana atsargus futbolas. Turnyro šeimininkai nespindi individualiu meistriškumu, kad galėtų draskyti varžovų gynybą."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...