"1000 EF pinigų iššūkis": R.Vyšniauskas nieko gero rusams nežada (VIDEO)

Rusijoje startavo Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas kiekvieną rungtynių dieną pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 1090 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą)


Ketvirtoji diena

Portugalija - Rusija

"Tai, galbūt, vienos įdomiausių pirmojo etapo rungtynių. Turnyro šeimininkai - prieš Europos čempionus. Pagaliau turėtume matyti ir užpildytas stadiono tribūnas, nes kol kas lankomumas nuvilia. Portugalai lenkia varžovus individualiu meistriškumu ir geriau atrodo kaip komanda. Aišku, tai lengvos pergalės nežada", - kalbėjo R.Vyšniauskas.

Naujoji Zelandija - Meksika

"Kaip ir prognozavau, zelandai mače prieš rusus nieko ypatingo nesukūrė ir pralaimėjo 0:2. Manau, panašus scenarijus bus ir susitikime su meksikiečiais. J.Osorio auklėtiniai gerai atrodė rungtynėse prieš Europos čempionus ir pelnytai iškovojo tašką. Žinome, kad Meksika pasižymi solidžia gynyba, todėl zelandai nelabai turi šansų pasipriešinti ar įmušti įvartį", - teigė komentatorius.

Prognozė

"Įvykis, kurį renkuosi - Portugalijos rinktinės pergalė. Tai nėra toks akivaizdus įvykis, kai spėjau Čilės laimėjimą prieš Kamerūną, tačiau koeficientas (1,9) vertas rizikos. Portugalams reikia taškų - pirmasis mačas baigėsi lygiosiomis, todėl norint patekti į kitą etapą reikalinga pergalė."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras:

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.