"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: lauksiu techniško Brazilijos žaidimo su kamuoliu

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 881,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Brazilija - Meksika

„Tikrai įdomiausia šios dienos pora yra Meksikos ir Brazilijos rungtynės, kurių laukia, manau, visi gerbėjai ir visas pasaulis. Po vakarykščio nusivylimo ispanais šiandien bandysiu atsigriebti pasitikėdamas brazilais.

Brazilija iš visų prieš šį čempionato įvardintų favoritų atrodo solidžiausiai kartu su prancūzais ir į šį mačą žengia kaip aiškūs favoritai. Nors meksikiečiai jau grupių etape parodė, kad yra gerai pasiruošusi ir gali pridaryti brazilams daug problemų.

Vis dėlto mano pasitikėjimas brazilais nėra paremtas jų įvarčiais ar pergale dideliais skirtumais. Panagrinėjęs pasiūlą aš atkreipiau dėmesį į kamuolio kontrolės statymą. Pasiūloje pateikiama kamuolio kontrolės statistika, kad brazilai kamuolį kontroliuos daugiau negu 55% laiko.

Jeigu rungtynės bus sunkios, jeigu meksikiečiai ginsis žais vadinamu autobusu ir atsispardys, tai mes tikrai matysime Braziliją kontroliuojančią kamuolį, kad ir vidurio zonoje. Aš prognozuočiau, kad proporcija turėtų būti 60-40% brazilų naudai. Tad toks ir yra mano statymas: brazilai kontroliuos kamuolį daugiau negu 55% laiko (1,85 koeficientas) ir bandydamas atsitiesti panaudosiu tokią pačią 50 eurų sumą ir lauksiu techniško Brazilijos žaidimo su kamuoliu“, - teigė R. Vyšniauskas.