"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: netikiu, kad rusai gali sustabdyti Ispanijos kamuolio judėjimą

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 931,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Rusija - Ispanija

„Niekas nesiginčys, kad šioje poroje aiškus favoritas yra Ispanija. Mano statymas yra būtent palankus ispanams. Ispanija per pagrindinį laiką pelnys daugiau negu vieną įvartį (1,5 over, 1,75 koeficiantas).

Taip, jie gali ir praleisti.  Aš tikiu, kad jie praleis įvartį. Ispanijos rinktinė yra pažeidžiama. Ji praleido du įvarčius nuo Maroko, tris nuo Portugalijos. Bet tai tik sustiprintų mano statymo šansus. Tikrai netikiu, kad Rusijos gynyba gali būti ta, kuri sustabdys Ispanijos kamuolio judėjimą ir potencialą. Ispanijos rinktinė yra sudaryta iš aukščiausio lygio žaidėjų. Kad ir kokia ten buvo situacija su treneriu, mes matome, kad ši komanda įsibėgėja.

Isco yra labai geros formos, Diego  Costa atrodo neblogos formos. Ispanai turi geriausius krašto gynėjus. Sunkiai įsivaizduoju, kaip rusai galėtų sustabdyti Ispaniją. Todėl mano toks ir yra statymas ir kadangi labai tikiu šiuo statymu, tad didinu sumą iki 50 eurų“, - teigė R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...