"1000 eurų iššūkis". R.Vyšniauskas: islandai neleis siautėti varžovams (VIDEO)

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 947,5 Eur (minusavus naujausią statymą)


Islandija - Argentina

"Lionelio Messi komanda - prieš visos Europos širdis užkariavusią Islandijos ekipą. Ar ši rinktinė gali demonstruoti stebuklus ir pasaulio pirmenybėse? Vien tai, kad jie čia pateko įrodo, jog komanda yra stipri ir gali kautis.

Tuo tarpu argentiniečiai buksavo atrankoje, apie tai puikiai žinote, todėl apie statistiką ir skaičius nekalbėsiu. Abejonių kėlė trenerio pasirinkimai, žaidimo kokybė, įvarčių buvo mušama gerokai per mažai. Kita vertus, ši komanda daug ir nepraleido.

Manau, jog šiame mače didelio rezultatyvumo nebus ir renkuosi mažiau nei 2,5 įvarčio ir skiriu 50 eurų sumą", - sakė R.Vyšniauskas.

"Dar keli argumentai. Islandijos rinktinė faktiškai žaidžia be kamuolio, kreipia dėmesį į standartines situacijas, kontratakas, ilgus perdavimus, bando išnaudoti varžovų klaidas. Dažniausiai mažiau nei 40 proc. laiko kontroliuoja kamuolį.

Argentiniečiai su treneriu J.Sampaoli žaidžia labai atsargų futbolą ir priklauso nuo L.Messi. Taip, Lionelis bet kada gali nulemti rungtynes, kaip ir padarė lemiamame mače prieš Ekvadorą, kai įmušė "hat-tricką". Tačiau islandai yra kovingi, gerai pasiruošę ir kietai stabdys tiek L.Messi, tiek kitus argentiniečius."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras: