"1000 eurų iššūkis". R.Vyšniauskas: Urugvajus neturi stiprių krašto saugų (VIDEO)

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 929 Eur (minusavus naujausią statymą, o praėjusio turo H.Kane'o statymo koeficientas buvo prilygintas 1, nes futbolininkas nepasirodė mače).


Portugalija - Urugvajus

"Prasideda pats įdomiausias pasaulio futbolo čempionato etapas ir šiandien buvo pavestas skirti spėjimą Portugalijos bei Urugvajaus mače. Šios rungtynės yra itin sunkiai prognozuojamos ir labai sunku kažką išpešti. Ilgai naršydamas po pasiūlas suradau vieną variantą, kurio nelaikau labai patikimu.

Mano pasirinkimas toks: Portugalija kels daugiau kampinių nei Urugvajus (koeficientas 1,75). Urugvajiečiai labai retai žaidžia kraštais, komanda labiau mėgsta laikyti kamuolį aikštės viduryje.

Be to, ši ekipa neturi stiprių krašto saugų, tuo tarpu portugalų gretose rungtyniauja R.Quaresma ar B.Silva, kartais ten atsidūria ir C.Ronaldo. Portugalai kampinių uždirba ne tiek ir mažai, todėl jie gali šiuo rodikliu pranokti Urugvajų. Šiam statymui skiriu 30 eurų sumą", - sakė R.Vyšniauskas.