2022-ųjų Lietuvos futbolo geriausieji: turinio kūrėjai, įvartis ir organizacija © JumpStory nuotr.

LFF.lt toliau sirgaliams pristato nominacijas 2022-ųjų Lietuvos geriausiųjų rinkimuose.

Šį kartą pristatome tris nominacijos, kuriose nugalėtojus nulems vien tik sirgalių balsai – tai yra geriausio metų įvarčio, Lietuvos futbolo organizacijos bei futbolo turinio kūrėjų.

Pirmasis balsavimo etapas vyksta iki sausio 15 dienos 23:59 val., iš vieno IP adreso išvis galima balsuoti 10 kartų, pasirenkant tris favoritus.

Gražiausio metų įvarčio nominacijoje yra net 17 kandidatų – tarp jų didžiąją dalį sudaro smūgiai Optibet A lygoje. Tai – ir įspūdingi tolimi smūgiai, ir galingi bandymai per save.

Sirgaliai taip pat gali rinktis ir iš moterų rinktinės smūgių dvikovose prieš Liuksemburgą bei Moldovą, taip pat – merginų U19 rinktinės narės Emos Kriaučiūnaitės šūvį Baltijos taurėje.

Pirmą kartą tarp gražiausių pateko ir salės futbolo įvartis, tai – Edgaro Baranausko smūgis pasaulio čempionato atrankoje, taip pat galima rinktis ir iš smūgių, atliktų Optibet Pirmoje lygoje ar Spark Energy moterų A lygoje.

*****

Pastaraisiais metais nemažo populiarumo susilaukia ir Lietuvos futbolo turinio kūrėjų nominacija (anksčiau – geriausias BLOG‘as).

Ši nominacija jau kurį laiką, su keliomis išimtimis, susilaukia dalies tų pačių kandidatų. Čia vėl patenka ilgametė portalo 15min.lt tinklalaidė „Skrieja kamuolys“, laida „Įvartis“, taip pat per pastaruosius metus iškilusios „futbolas.lt“ bei „Padkastas“ tinklalaidės. Rinkimuose taip pat dalyvauja ir interneto tinklalaščiai, tokie kaip „Vienuolika“, „Sveiks valio“ bei „Antra geltona“, taip pat teisėjų darbą Lietuvoje ir užsienyje apžvelgiantis puslapis „12 jardų“.

*****

Antrus metus paeiliui sirgaliai gali rinkti geriausią Lietuvos futbolo organizaciją. Ji yra renkama ne tik pagal savo žaidimą aikštėje, tačiau ir veiklą už jos ribų – komunikaciją viešoje erdvėje, įsitraukimą į socialinius projektus bei kitas veiklas, garsinančias jų vardą už aikštės ribų.

Šioje nominacijoje rinktis galima iš 15 kandidatų. Čia pateko nemaža dalis Optibet A lygos ekipų, taip pat – Optibet Pirmos lygos veidai bei dvi Spark Energy moterų A lygos komandos („Gintra“ ir „Vilnius“).

Rinkimuose taip pat dalyvauja ir futsal atstovai „Vikingai“ bei visos klubo sistemos dalimi esantis „Kauno Žalgiris“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...