2024 m. sezoną su atnaujintu logotipu pasitiks ir FK „Kauno Žalgiris“ © L. Žemgulio nuotr.

Rugsėjo mėnesį atnaujintą logotipą pristačiusi Kauno „Žalgirio“ organizacija metų pabaigoje užbaigs pilną įvaizdžio transformaciją – 2024 m. sezoną su atnaujintu logotipu pasitiks „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas ir „Kauno Žalgirio“ futbolo akademija.

Atnaujintą logotipą jau naudoja visa „Žalgirio“ krepšinio organizacijos pusė bei „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda, o dabar atnaujintą logotipą perims ir futbolo organizacijos piramidė.

„Atsinaujinant mūsų organizacijai praleidome ne vieną valandą diskutuodami ir ieškodami geriausių sprendimų dėl futbolo klubo ir akademijos logotipo. Buvo siūlymų visiškai atskirti futbolo ir krepšinio logotipus, bet nusprendėme likti ištikimi savo beveik dešimtmetį rodomai pozicijai žengti kartu ir turėti bendrą logotipą su visa organizacija“, – sakė „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

Pastaraisiais sezonais „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas naudojo nuo 2005 metų „Žalgirio“ organizacijos naudotą logotipą su krepšinio kamuoliu, o dabar kryptis nesikeis – visos organizacijos komandos naudos vieną ir tą patį logotipą.

„Žalgirio“ organizacijai augant ir plečiantis buvo atsisakyta BC trumpinio, kad ženklas būtų lengviau pritaikomas viskam, kas yra susiję su „Žalgiriu“.

„Modernizuodami „Žalgirio“ įvaizdį kūrėme vieningą sistemą, kurioje logotipas būtų lengviau pritaikomas skirtingoms sporto komandoms, veikloms ir fanų atributikai. Šiuo keliu juda ir kiti didžiausi Europos sporto vardai. Tikime, kad nuoseklus logotipo naudojimas padės plėsti šio ženklo atpažįstamumą ir atliepti augančius „Žalgirio” organizacijos poreikius“, – sakė logotipą kūrusios „Andstudio“ vadovė Diana Abramavičiūtė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB