Anglijos "Premier" lygos savaitės komanda © Eurofootball.lt
Šį kartą į simboliškai po kiekvieno turo renkamą Anglijos „Premier“ lygos komandą patektų trys žaidėjai iš „Arsenal“ klubo, po du atstovus būtų iš „Portsmouth“, „Birmingham“, „Newcastle“ ir „Reading“.

Savaitės komandos vartus gintų pagrindinis „Birmingham“ klubo vartininkas Maikas Tayloras, kuris rungtynėse su „Liverpool“ sugebėjo išsaugoti savo komandos vartus sausus, bei gelbėjęs ekipą nuo šimtaprocentinių įvarčių.

Gynybos dešiniajam krašte žaistų paskutinę transferų lango dieną iš Londono „Chelsea“ į „Portsmouth“ persikėlęs Glenas Johnsonas, dar vienas „Birmingham“ žaidėjas Liamas Ridgewellas , „Pompey“ gynybos ramstis Solas Campbellas ir „Newcastle“ klube puikiai atrodantis Charlesas N‘Zogbia.

Saugų grandies liniją sudarytų „Reading“ saugas Jamesas Harperis, kuris mače su „Wigan“ pelnė pergalingą įvartį, Londono „Arsenal“ žvaigždė iš Ispanijos Cescas Fabregasas ir jo komandos draugas, prancūzas Abou Diaby.

Puolime rungtyniautų „Newcastle“ klubo atakų lyderis iš Australijos Markas Viduka, rezultatyviausias čempionato žaidėjas su šešiais įvarčiais, „Arsenal“ puolėjas Emmanuelis Adebayoras ir „Reading“ puolėjas Dave`as Kitsonas.

Schema: 4-3-3

Vartininkas: Maik Taylor („Birmingham“)

Gynėjai: Glen Johnson („Portsmouth“), Liam Ridgewell („Birmingham“), Sol Campbell („Portsmouth“), Charles N‘Zogbia („Newcastle“)

Saugai: James Harper („Reading“), Cesc Fabregas („Arsenal“), Abou Diaby („Arsenal“)

Puolėjai: Mark Viduka („Newcastle“), Emmanuel Adebayor („Arsenal“), Dave Kitson („Reading“)