Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Chelsea" ekipa svarsto galimybę per sausio mėnesio perėjimų langą įsigyti Milano "Inter" futbolininką Patricką Vieirą, jei būtų patenkinta klubo apeliacija dėl naujų žaidėjų registracijos uždraudimo. Saugas atvyktų kaip pamaina šią žiemą į Afrikos Nacijų taurę išvyksiantiems Michaeliui Essienui ir Johnui Obi Mikeliui ("The Sun").

Pasak futbolininko tėvo, buvęs Londono "Chelsea" bei "Liverpool" saugas Boudewijnas Zendenas praleis vieną savaitę "Sunderland" ekipos peržiūroje ("Press Association").

"Man City" saugas Nigelis de Jongas negalės padėti Olandijos nacionalinei rinktinei draugiškame mače Sidnėjuje prieš Australijos vienuolikę, nes vakarykštėse rungtynėse prieš "Aston Villa" patyrė nedidelę traumą ("Press Association").

Londono "Fulham" domisi "Dallas" ekipos amerikiečiu puolėju Breku Shea ("The Sun").

"Fulham" klubas taip pat svarsto galimybę per perėjimų langą pasiūlyti "Middlesbrough" komandai 2 milijonus svarų sterlingų už Gary O'Neilą ("Daily Mirror").

Vienas iš "Liverpool" savininkų George'as Gillettas per susitikimą su klubo fanais pareiškė, kad dėl ekipos klupinėjimo yra kaltas treneris Rafa Benitezas, o ne komandos savininkai ("The Guardian").

Buvęs "Man Utd" klubo puolėjas Ericas Cantona teigia, kad nebesidomi futbolu ir nesiruošia žiūrėti kitais metais vykstančio Pasaulio futbolo čempionato ("Daily Express").