Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man City" vadovai yra pasiruošę parduoti Robinho į "Barcelona" ekipą, jei kaip pamainą pavyktų prisivilioti Miuncheno "Bayern" žvaigždę Francką Ribery ("Daily Mail").

Londono "Tottenham" klubas yra pasiryžęs per sausio mėnesio perėjimų langą pasiūlyti 5 milijonus svarų sterlingų "Club Brugge" komandai už gynėją Vadisą Odjidja ("The Sun").

"Palermo" ekipos 20 metų gynėjas Simonas Kjaeras prisipažino, kad norėtų rungtyniauti "Liverpool" klube, man jis bei visa jo šeima yra dideli "raudonųjų" gerbėjai ("The Sun").

"Birmingham" ir "Sunderland" kovos dėl teisės per žiemos perėjimų langą įsigyti 5 milijonais svarų sterlingų vertinamą "Aston Villa" saugą Craigą Gardnerį ("Daily Mirror").

Buvęs Anglijos nacionalinės rinktinės treneris Svenas-Goranas Erikssonas yra pasiruošęs palikti "Notts County" ekipą ir stoti prie Švedijos rinktinės vairo ("Daily Mirror").

"Stoke" vartininkas Thomas Sorensonas sutiko dar dvejiems metams pratęsti sutartį su klubu ("Daily Express").

"Liverpool" ekipos apsaugos darbuotojams yra nurodyta kruopščiai patikrinti visus "Man Utd" sirgalius prieš šį savaitgalį vyksiantį komandų susitikimą "Anfield" stadione, nes baiminamasi, kad "raudonųjų velnių" fanai bandys įsinešti paplūdimio kamuolius, kurie gali būti mėtomi į aikštę bandant pakartoti "unikalų" įvartį praėjusį šeštadienį įmuštą į "Liverpool" vartus rungtynėse prieš "Sunderland" vienuolikę ("The Guardian").