Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man City" ekipa per sausio mėnesio perėjimų langą bandys nusipirkti "Barcelona" klubo atraminį saugą Yaya Toure ("The Sun").

Buvęs Londono "Chelsea" puolėjas Andrėjus Shevchenko gali grįžti į Anglijos "Premier" lygą - ambicijų nestokojantys "Birmingham" ekipos vadovai norėtų įsigyti Kijevo "Dinamo" klube rungtyniaujantį ukrainietį per žiemos perėjimų langą ("Daily Mirror").

Londono "Chelsea" taikinyje atsidūręs Lisabonos "Benfica" krašto saugas Angelis Di Maria pareiškė, kad būtų nieko prieš persikelti į Angliją (Įvairūs).

"Man Utd" puolėjas Wayne'as Rooney dėl pirmojo sūnaus gimimo praleis antradienio Čempionų lygos rungtynes su Maskvos CSKA klubu ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" puolėjas Andrėjus Arshavinas tiki, kad jo komanda šiais metais yra pakankamai pajėgi iškovoti Čempionų lygos nugalėtojų taurę ("Daily Star").

"Sunderland" ekipos puolėjas Darrenas Bentas prieš ateinančio savaitgalio rungtynes su "Tottenham" klubu buvo paragintas išvengti bet kokių kontroversiškų pareiškimų savo internetiniame "Twitter" tinklalapyje ("Daily Mail").