Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" stratego Sero Alexo Fergusono taikinyje per žiemos perėjimų langą atsidūrė trys futbolininkai - Maskvos CSKA vartininkas Igoris Akinfeevas, jo komandos draugas, krašto saugo pozicijoje rungtyniaujantis Milosas Krasicius bei "Palermo" gynėjas Simonas Kjaeris ("Sunday Express").

Londono "Tottenham" puolėjas Romanas Pavlyuchenko sausio mėnesį gali persikelti į Ispaniją - rusu aktyviai domisi "Valencia" klubas ("Sunday Mirror").

Londono "Arsenal" ekipos vadovai yra pasiruošę pasiūlyti 6 milijonus svarų sterlingų "Wolfsburg" klubui už atakų organizatorių Zvjezdaną Misimovicių ("News of the World").

"Bolton" klubas norėtų už 3 milijonus svarų sterlingų nusipirkti Liverpulio "Everton" puolėją Jamesą Vaughaną ("Daily Mail").

"Tottenham" strategas Harry Redknappas prisijungė prie "Everton" trenerio Davido Moyeso ir "Aston Villa" trenerio Martino O'Neillo pareikšdamas, kad "Celtic" ir Rangers" klubams turėtų būti leisti dalyvauti Anglijos "Premier" lygos čempionate ("The Sun").

Londono "Arsenal" ir Danijos nacionalinės rinktinės puolėjas Nicklasas Bendtneris dėl išvaržos artimiausiu metu turės gultis ant operacinio stalo ("Daily Mirror").

Buvęs "Man Utd" krašto saugas Lee Sharpe savo naujojoje knygoje atskleidė, kad Davidas Beckhamas padarydavo viską, ko jis pageidavo: Davidas valė mano batus, ruošė man arbatą ir netgi atėjo į vieną iš mano fanų klubo popiečių" ("The Sun").