Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Liverpool" strategas Rafa Benitezas tikisi gauti 15 milijonų svarų sterlingų pardavęs gynėją Andrea Dosseną bei puolėją Ryaną Babelį, o už gautą sumą bandys nusipirkti "Hamburg" puolėją Eljero Elia ("Sunday Mirror").

"Liverpool" klubo vadovai taip pat aktyviai domisi Londono "Arsenal" puolėju Eduardo ir yra pasiruošę pasiūlyti 10 milijonų svarų sterlingų už kroatą ("News of the World").

Londono "Arsenal" ruošia 5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Hoffenheim" ekipai už brazilą saugą Maicosuelą ("News of the World").

"Man Utd", Londono "Chelsea", "Liverpool" ir Londono "Arsenal" klubai kovoja dėl teisės per sausio mėnesio perėjimo langą įsigyti 16 metų "Ipswich" komandos puolėją Connorą Wickhamą ("Mail on Sunday").

Londono "Tottenham" ekipos vadovai yra pasiryžę pasiūlyti 2 milijonus svarų sterlingų Glazgo "Rangers" klubui už 17 metų gynėją Danny Wilsoną ("The Sun").

Londono "Chelsea" skautų dėmesį patraukė "Sao Paolo" ir Brazilijos U-15 rinktinės puolėjas Lucasas Piazonas, kuris yra vadinamas naujuoju Kaka ("Daily Mirror").

"Liverpool" treneris Rafaelis Benitezas grasina palikti komandą, jei prieš jo valią bus parduotas puolėjas Fernando Torresas ("The Times").

Susižeidęs Londono "Arsenal" puolėjas Robinas van Persie išskrido gydytis į Serbiją, kurioje futbolininko traumuota kulkšnis bus įtrinama arklio placenta ("The Sun").