Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Ronaldinho gali persikelti į Anglijos "Premier" lygos klubą, jei derybos dėl kontrakto pratęsimo tarp "Milan" ekipos vadovų ir brazilo bus nesėkmingos ("Daily Mail").

Turino "Juventus" ekipa ateinančią vasarą už 12 milijonų svarų sterlingų bandys įsigyti Londono "Tottenham" ir Velso nacionalinės rinktinės krašto gynėją Garethą Bale'ą ("Caught Offside").

Londono "Arsenal" klubo skautai aktyviai stebi PSG saugą Clementą Chantome, po to kai 22 metų futbolininkas išreiškė norą išvykti iš Prancūzijos sostinės komandos ("Daily Mirror").

"Liverpool" ekipos taikinyje atsidūrė Olandijos "Feyenoord" klubo krašto saugas Georginio Wijnaldumas, kuris yra vertinamas 8 milijonais svarų sterlingų ("Caught Offside").

Liverpulio "Everton" klubo vadovai ruošiasi savo ekipos gretas sustiprinti Amsterdamo "Ajax" gynėju Janu Vertonghenu ("Daily Mail").

Londono "Chelsea" strategas Carlo Ancelotti užtikrintai teigia, kad saugas Joe Cole'as pasirašys naują kontraktą su "mėlynaisiais" ("The Sun").

Irano mergaičių futbolo rinktinė buvo pašalintas iš jaunimo olimpinių žaidynių, nes FIFA taisyklės draudžia žaidėjams nešioti islamiškus galvos apdangalus ("Herald Sun").