Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" vadovai pasiūlys 12 milijonų svarų sterlingų "Lyon" ekipai už vartininką Hugo Llorį. "Kanonieriai" taip pat domisi Donecko "Shakhtar" vartų sargu Andrijavu Piyatovu ("Goal.com").

"Man City" klubas yra pasiruošęs sumokėti 32 milijonus svarų sterlingų už Liverpulio "Everton" žaidėjų porą - gynėją Philą Jagielką ir saugą Jacką Rodwellą ("Caught Offside").

Roberto Mancini treniruojama ekipa taip pat žada pasiūlyti 24 milijonus svarų sterlingų "Aston Villa" ekipai už saugą Jamesą Milnerį ("Daily Mail").

"Man Utd" ekipos savininkai bandys už 50 milijonų svarų sterlingų į savo ekipos gretas prisivilioti Miuncheno "Bayern" komandos žvaigždę Francką Ribery ("Footy Latest").

"Liverpool" ir "Aston Villa" klubai kovoja dėl teisės įsigyti "West Ham" atakų lyderį Carltoną Cole'ą. Futbolininko kaina siekia daugiau nei 10 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mirror").

Londono "Tottenham" puolėjas Romanas Pavlyuchenko šią savaitę aptars galimybę grįžti į Rusijos futbolo lygą su Maskvos "Lokomotiv" klubo vadovais ("Times").

"Portsmouth" treneris Avramas Grantas sutiko perimti Londono "West Ham" komandos vairą ir pasirašys su klubu 3 metų sutartį ("Daily Mirror").

"Chelsea" saugas Frankas Lampardas ragina Anglijos nacionalinės rinktinės trenerį Fabio Capello patikėti jam smūgius nuo 11 metrų žymos, nepaisant šeštadienį per FA taurės finalą nerealizuoto baudinio ("Independent").