Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man City" strategas Roberto Mancini paneigė spaudoje pasirodžiusius gandus, kad puolėjas Emmanuelis Adebayoras šią vasarą paliks arabų valdomą klubą ("mcfc.co.uk").

"Liverpool" ekipa už Londono "Chelsea" taikinyje atsidūrusį krašto saugą Yossi Benayouną reikalauja 10 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mail").

Į Anglijos "Premier" lygą sugrįžusį "West Bromwich" klubą antradienį turėtų papildyti centro gynėjas Pablo Ibanezas, kurio sutartis su Madrido "Atletico" baigėsi šią vasarą ("Daily Mail").

"Stoke" treneris Tony Pulisas už Londono "West Ham" puolėją Carltoną Cole'ą yra pasiryžęs sumokėti klubui rekordinę 12 milijonų svarų sterlingų sumą ("Daily Mirror").

Belgijos nacionalinės jaunimo rinktinės vartininko Simono Mignoleto agentas paskelbė, kad jo klientas sutiko persikelti į "Sunderland" ekipą. "Klubams teliko suderėti perėjimo sąlygas," - sako Nico Vaesenas ("Press Association").

Milano "Inter" prezidentas Massimo Moratti norėtų, kad į Madrido "Real" išvykusį Jose Mourinho prie UEFA Čempionų lygos nugalėtojų vairo pakeistų "Liverpool" treneris Rafaelis Benitezas ("The Sun").

Londono "Tottenham" strategą Harry Redknappą į savo klubo gretas vilioja ambicijų nestokojantys Dubajaus "Al-Ahli" komandos savininkai ("Daily Mail").